fbpx

SEO zoekwoordenonderzoek

zoekwoordenonderzoek

Euuh zoekwoorden.. wat? 

Zoekwoordenonderzoek is een erg belangrijk onderdeel van je SEO. Dé zoekwoorden waarvan jij wilt dat jouw klant je daarop vindt. Maar hoe doe je een gedegen zoekwoorden onderzoek? Daar gaan we  dieper op in met dit artikel. 

SiteOrigin-thema

De tools (gratis!)

 

Als jij nu de tijd besteed aan een goed zoekwoordenonderzoek dan heb je daar in de toekomst heel veel plezier van. Welke tools kun je gebruiken om een zoekwoorden onderzoek te doen? Er zijn heel veel tools om te kijken welke zoekwoorden het beste bij jouw bedrijf passen. De meest praktische tools hebben wij voor jou op een rij gezet. 

Google Trends

Een hele handige en gratis tool om de meest ideale zoekwoorden te vinden. Maar ook om jezelf met andere markten te vergelijken. Google geeft enorm veel informatie over regio’s etc. Zoals je kunt zien in het voorbeeld kun je exact zien hoeveel er op gezocht wordt.  

Google-trends

Yoast

Iedereen kent Yoast denk ik wel. Bij mij staat Yoast op elke website die ik maak. Ook kun je bij Yoast je zoekwoorden testen. Echt een hele mooie tool! Hij geeft je voor 1 zoekwoord heel veel suggesties én zet ze ook nog voor je in een mooi Excel overzicht. Dikke aanrader dus. Ik heb een test gemaakt om het zoekwoord trouwringen. De resultaten heb ik bijgevoegd :). 

Yoast-zoekwoorden

Zoekwoorden.nl

Weer een mooie en gratis tool om de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf te vinden. Ook hier krijg je ze aangeleverd in een mooi overzicht.

zoekwoorden

0 Comments

Nog meer toffe en inspirerende blogs

PHP wat is het en waarom moet het up to date zijn?

PHP wat is het en waarom moet het up to date zijn?

PHPPHP is een open source programmeertaal die draait op een webserver. Het is een van de meest populaire talen voor developers.  Alle WordPress websites maken gebruik van PHP. PHP is een server-side script, wat betekent dat het op de webserver wordt uitgevoerd, in...

Trage website? Dan verlies je bezoekers!

Trage website? Dan verlies je bezoekers!

Wat is paginasnelheid? Paginasnelheid is de hoeveelheid tijd tussen de aanvraag van de browser om een pagina en het moment waarop de browser de verwerking en weergave van de inhoud heeft voltooid. Veel factoren beïnvloeden de snelheid van een bepaalde pagina,...

Organische groei

Organische groei

Niet adverterenWij zorgen ervoor dat jij meer bezoekers gaat krijgen op je website. Organische bezoekers betekend dat deze op jouw website zijn gekomen door een bepaald zoekwoord in te typen in Google en via het zoekresultaat op jouw website terecht komen. Waarom wil...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support