Ranking the pages
SEO Stars Edition

Wij duiken in de SEO-onderhoudsmodus, jij geniet van een geoptimaliseerde website.

Webtransformatie

Hoe zorg je er nou voor dat klanten je weten te vinden?

In de wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) speelt het algoritme van zoekmachines een cruciale rol bij het bepalen van de relevantie van webpagina’s voor zoekopdrachten en bij het presenteren van de juiste resultaten. Dit algoritme evolueert voortdurend, en de rangorde van zoekresultaten wordt herzien. Het is dan ook van essentieel belang om voortdurend aandacht te besteden aan je online aanwezigheid. Bijvoorbeeld, door te focussen op de inhoud van je website en de autoriteit ervan. Bij Website remake zijn we er om jou hierbij te ondersteunen.

Wieghuren.nl

Wij zijn al enkele maanden actief bezig met het verbeteren van de online zichtbaarheid van Wieghuren.nl, en de resultaten spreken voor zich.

Lees meer

 

 

 

 

MyPartsPlace

Bij ‘My Parts Place’ stroomt benzine door onze aderen – of eigenlijk, diesel!

Lees meer

 

 

 

 

 

SEO die past bij je budget

Betaalbare website optimalisatie

Bij Website remake begrijpen we dat effectieve SEO niet alleen van cruciaal belang is, maar ook betaalbaar moet zijn. We geloven in het feit dat iedereen, ongeacht de omvang van hun bedrijf, recht heeft op een sterke online aanwezigheid. Daarom hebben we ons gecommitteerd aan het maken van SEO toegankelijk en betaalbaar voor al onze klanten.

Onze aanpak is gebaseerd op slimme strategieën en gerichte inspanningen, waardoor we kosten besparen en waarde toevoegen aan onze diensten. We willen ervoor zorgen dat jouw investering in SEO aanzienlijke rendementen oplevert, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten.

Bij Website remake gaat betaalbare SEO hand in hand met effectiviteit. Onze missie is om je online zichtbaarheid te vergroten, de juiste doelgroep te bereiken en duurzaam succes te behalen, zonder dat het een financiële last wordt. Als je op zoek bent naar kostenbesparende SEO-oplossingen die resultaten opleveren, staan wij klaar om je te ondersteunen.

SEO pakket

Voor minimaal 6 maanden

Zoekwoordenonderzoek

Technische optimalisatie.

Identificatie en aanpak van technische SEO-problemen op de website, zoals laadsnelheid en mobiele optimalisatie. Als er veel punten naar voren komen, zullen we dit uitvoerig documenteren en je een gedetailleerde offerte sturen voor de benodigde optimalisaties.

Meta-tags en headers

Optimalisatie van meta titles, meta descriptions en koppen voor een betere zichtbaarheid in zoekresultaten.

Interne linkstructuur

Verbetering van de navigatie en interne links op de website voor een betere gebruikerservaring en SEO-resultaten.

Sitemaps en indexering

Creëren en indienen van sitemaps om zoekmachines te helpen de website effectief te indexeren.

Linkbuilding

Actieve opbouw van kwalitatieve backlinks om de autoriteit van de website te vergroten.

Lokale SEO

Optimalisatie voor lokale zoekopdrachten.

Maandelijkse SEO rapportage

Prijs op aanvraag

Jouw Online succes begint hier

Met onze uitgebreide expertise in webdesign en online marketing nemen wij de volledige verantwoordelijkheid om jouw website online vindbaar te maken. Wij richten ons op SEO-optimalisatie, ontwikkeling en het verbeteren van je Google-rangschikking. Ons toegewijde team streeft ernaar om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je online doelstellingen. Bij Website remake zijn we gepassioneerd over online marketing en wij zetten ons met plezier in om je ambities te realiseren. Wij ontwikkelen een concreet plan dat meetbare en zichtbare resultaten oplevert

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.