fbpx

Hallo leuke ondernemer

Tijd om online 
te groeien 

Een gedegen plan voor de lange termijn, voor jouw website. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Klaar voor om te groeien?

 

De SEO aanpak

Het kost tijd en moeite om de nieuwste SEO-trends te onderzoeken. Hier is Website remake helemaal in thuis. Ik ben op de hoogte van de nieuwste SEO technieken. Ik bied verschillende én betaalbare SEO pakketten aan.  Met de off-page en on-page SEO-diensten maak jij jouw website zoekmachinevriendelijk. Ik neem alles voor je uit handen. 

Jij ontvangt maandelijks een rapportage en ook handige tips die je uit kunt voeren om nóg meer bezoekers naar je website te krijgen. 

SEO pakketten

Per drie maanden opzegbaar.

Voor jou

Hoger in Google door deze stappen.

Hoe ga ik dat nou precies doen? Ik start met een audit een 0 meting. Om te zien waar jouw bedrijf nu precies staat. Je ontvangt een rapportage van deze bevindingen. Daarna gaan wij aan de wekelijks voor je aan de slag voor de on-page en off-page werkzaamheden. Geen idee wat dat allemaal is? Ik heb over deze onderwerpen korte blogs geschreven om dit aan je uit te leggen. Linkjes hiervoor kun je onderaan de pagina vinden. 

SEO-pakketten-google

Rapportage – meten is weten

Om precies te kunnen zien of alle SEO werkzaamheden die ik voor jou doe werken, ontvang je maandelijks een rapportage. Eenvoudig en makkelijk inzicht in de voortgang van jouw websitebezoekers. Maar ook verbeterpunten communiceren we.  De dingen die je zelf kunt doen om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Quick fix

Biedt SEO een snelle oplossing oftewel een quick fix ? Nope, helaas niet. Het ligt aan de markt waar jij in zit en de mate van concurrentie die er is in jouw werkgebied. Daarnaast heeft het minimaal 3 maand en soms 6 maanden nodig voordat jij resultaten ziet van de SEO activiteiten. Wat we al eerder zeiden, dit is iets wat je voor de lange termijn doet. En er ook profijt van hebt op de lange termijn. Websitebezoekers voor de lange termijn is precies wat jij wilt.