Welkom bij Website Remake

Jouw Wix Website Specialist

Ben je op zoek naar een indrukwekkende online aanwezigheid? Bij Website Remake zetten we jouw verhaal om in een prachtige Wix-website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook doeltreffend jouw boodschap overbrengt.

Wix Website Laten Maken

Bij Website Remake draait alles om jouw unieke visie. Of je nu al een Wix-template in gedachten hebt of volledig op maat ontworpen wilt worden, wij staan voor je klaar. Onze websites zijn gebouwd met de modernste technologie en zijn ontworpen om perfect te functioneren op smartphones, als een soepele app-ervaring.

Content, Service en Meer

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over uurtarieven of extra kosten. We plaatsen de door jou geleverde content precies waar het hoort op je website. Alles wat je nodig hebt voor een moderne website in 2023 en nog veel meer is inbegrepen in onze vaste prijs. En het beste van alles, je hebt volledige controle over je website op je eigen Wix-account. We zijn er om te helpen, of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe pagina’s of het bijwerken van de inhoud.

Maak een Professionele Website

Met Website Remake heb je alle vrijheid om jouw eigen website te bouwen. Of je nu geavanceerde functies wilt toevoegen, de mobiele weergave wilt aanpassen of wilt optimaliseren voor zoekmachines, wij maken het mogelijk. Kies uit professioneel ontworpen templates, de Wix Editor, Wix ADI voor een snelle start, of ontwikkel je website met Velo by Wix.

Wix Experts voor Nederland en België

Website Remake, geleid door ons creatieve team van designers, Wix en Editor X experts, en slimme Velo programmeurs, is er om samen met jou de beste online Wix-oplossing te vinden voor jouw bedrijf, product of dienst. Wij denken Wix.

Optimaal in Wix Websites

Wij geloven dat kennis en creativiteit het beste resultaat bereiken. Bij Website Remake streven we ernaar om jouw Wix-website naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek social media via onze By Marko Academy en verbeter je online aanwezigheid.

Start Nu

Wil je ook een geweldige website? Laten we samenwerken om jouw online dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact op met Website Remake en geef je bedrijf de online boost die het verdient.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

14 + 6 =