Welkom bij Website Remake

Jouw Wix Website Specialist

Ben je op zoek naar een indrukwekkende online aanwezigheid? Bij Website Remake zetten we jouw verhaal om in een prachtige Wix-website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook doeltreffend jouw boodschap overbrengt.

Wix Website Laten Maken

Bij Website Remake draait alles om jouw unieke visie. Of je nu al een Wix-template in gedachten hebt of volledig op maat ontworpen wilt worden, wij staan voor je klaar. Onze websites zijn gebouwd met de modernste technologie en zijn ontworpen om perfect te functioneren op smartphones, als een soepele app-ervaring.

Content, Service en Meer

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over uurtarieven of extra kosten. We plaatsen de door jou geleverde content precies waar het hoort op je website. Alles wat je nodig hebt voor een moderne website in 2023 en nog veel meer is inbegrepen in onze vaste prijs. En het beste van alles, je hebt volledige controle over je website op je eigen Wix-account. We zijn er om te helpen, of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe pagina’s of het bijwerken van de inhoud.

Maak een Professionele Website

Met Website Remake heb je alle vrijheid om jouw eigen website te bouwen. Of je nu geavanceerde functies wilt toevoegen, de mobiele weergave wilt aanpassen of wilt optimaliseren voor zoekmachines, wij maken het mogelijk. Kies uit professioneel ontworpen templates, de Wix Editor, Wix ADI voor een snelle start, of ontwikkel je website met Velo by Wix.

Wix Experts voor Nederland en België

Website Remake, geleid door ons creatieve team van designers, Wix en Editor X experts, en slimme Velo programmeurs, is er om samen met jou de beste online Wix-oplossing te vinden voor jouw bedrijf, product of dienst. Wij denken Wix.

Optimaal in Wix Websites

Wij geloven dat kennis en creativiteit het beste resultaat bereiken. Bij Website Remake streven we ernaar om jouw Wix-website naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek social media via onze By Marko Academy en verbeter je online aanwezigheid.

Start Nu

Wil je ook een geweldige website? Laten we samenwerken om jouw online dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact op met Website Remake en geef je bedrijf de online boost die het verdient.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.

Contact

8 + 15 =