Hallo leuke ondernemer

Op zoek naar een
responsive website

Stap voor stap gaan wij samen aan de slag met jouw website. Een professionele website die uiteraard responsive is. Tijdens het proces geven we handige en praktische SEO tips zodat jouw website nog beter gevonden gaat worden.

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Wij maken jouw website, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf

Unieke websites

Een professionele, responsive en mooie website valt direct op. En het is nodig om op te vallen in deze tijd. Waarom? Er staan zo ontzettend veel websites online, je zult je moeten onderscheiden van de concurrentie. Online zichtbaarheid begint met een goede website en een SEO die op orde is. Pagina’s en afbeeldingen die kloppen en direct aanspreken.

Altijd standaard met

 • WordPress 
 • Divi of Elementor thema 
 • Responsive (Tablet & mobiel vriendelijk)
 • SEO-basis
 • Cookie pop-up conform AVG
 • Social media buttons
 • WhatsApp chat functie
 • SSL verbinding (hierdoor is je website veilig)
 • Toegang tot de online leeromgeving van Website remake. De start hier training. Zo weet je precies wat en waarom je sommige documenten, afbeeldingen en/of video’s moet aanleveren. Basis WordPress training. Zo kun je zelf eenvoudige wijzigingen doorvoeren op je website.
wordpress-website-laten-maken

De voordelen van een professionele website

Online zichtbaar zijn. Dat is iets wat je momenteel erg veel om je heen hoort. En tegenwoordig kun je daar als serieus bedrijf ook echt niet meer zonder. Om goed online zichtbaar te zijn voor je (toekomstige) klanten start je met de basis en dat is echt wel je website. Jouw online je visitekaartje! Zo kan iedereen die op jouw website komt direct zien wat je aanbied. Een professionele website is een mooie manier om mensen met jou en je bedrijf kennis te laten maken. Hoe je jouw website tot een succes maakt? Daarbij helpen en adviseren we je graag.

Laat je je website maken door Website remake:

 • Responsive
 • Helemaal gemaakt in de branding van jouw bedrijf
 • Snel reactie op jouw vragen.
 • Hosting en support kunnen wij ook uit handen nemen
 • Alle websites bouwen wij in WordPress met een zeer gebruiksvriendelijk thema
 • Een website die eenvoudig zelf aan te passen is.
 • Standaard toegang tot de start hier training en basis WordPress training. Zodat je zelf eenvoudige wijzigingen door kunt voeren als je dat wil.

Optimaal

Een zoekmachine zoals Google, Yahoo of Bing wordt tegenwoordig door de meeste mensen gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Deze drie zoekmachines zijn samen goed voor meer dan 90 procent van alle zoekopdrachten. Google is marktleider, goed voor meer dan 60 procent van alle zoekopdrachten op internet. Alleen daarom moet jouw website dik in orde zijn.

Omdat 93 procent van de zakelijke beslissingen worden gemaakt op basis van informatie die een zoekmachine geeft, bereik je slechts 7 procent van de markt als je geen goede website hebt.

Wij geven je tips voor een goede SEO. De basis staat er al voor je, jij hoeft de SEO alleen nog maar aan te vullen. Wij maken jou nieuwe website verkoopgericht. Klanten worden aangemoedigd om door te klikken in de webshop of website.  Door hier rekening mee te houden in het design. Ontwerpelementen zoals Call to Action-knoppen plaatsen wij op strategische plekken op de website. Alles voor een optimaal resultaat.

 

Elke ondernemer een professionele website

Onze wens en missie is om voor iedere ondernemer een mooie, responsive, professionele en goed werkende website te maken. Daarom is betalen in termijnen ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heb je al een tijdje een website maar kan die wel een remake gebruiken? Wij helpen je bij het herontwerpen van een efficiënte website tegen een betaalbaar budget. Door de doelen van jouw website in kaart te brengen, kunnen we de algehele prestaties verbeteren. Tot de stappen in het proces behoren de selectie van kleurenschema’s, lettertypen, logo’s, ontwerpcomponenten, knopkleuren en knoppositionering. Maar denk ook aan de snelheid van jouw website. We kijken overal naar. 

 

Zelf je website bouwen met een beetje hulp? 

Zelf je website kunnen bouwen, onderhouden en uitbreiden, een fijne skill om te hebben. Helemaal in deze tijd waarin we leven. De online wereld lijkt wel belangrijker dan ooit. Doormiddel van een online training neem ik je stap voor stap mee in het bouwproces. Kosten: € 399,-. Benieuwd geworden? 

Ja leuk en nu?

De werkwijze is uniek en overzichtelijk en lichten wij graag even toe. Voordat we voor jou aan de slag gaan vul jij een uitgebreid intakeformulier in. Zo kunnen we jouw wensen in kaart brengen en doelstellingen van je website bepalen. Het intake formulier bespreken we samen tijdens een Teams meeting. Op deze manier kunnen we direct met elkaar kennis maken. Na goedkeuring van de offerte en als we alle materialen hebben ontvangen starten we direct met het bouwen van jouw website.  

Wanneer wij de website bij je opleveren, krijg je toegang tot de basis WordPress-training. Zo kun je eventueel zelf kleine wijzigingen doorvoeren. Geen zin en/of geen tijd voor? Wij hebben hier fijne abonnementen voor en nemen op die manier alles voor je uit handen.

Handig om te weten: tijdens het bouwproces ontvang je af en toe een update. Zo kun je bijsturen waar dat nodig is.

 

Wij maken jouw website in WordPress. Wij bouwen met: 

 • Divi thema 
 • Elementor thema 

Onze diensten

 

Website

WordPress

Webshop

WooCommerce & Shopify

Online leeromgeving

In Learndash

SEO pakketten

Vindbaar op de lange termijn

Hosting & support

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. 

Analyse & strategie

Wij denken graag met je mee