fbpx

Website voor tandartsen

Op zoek naar een website waarbij de bezoekers, cliënten en toekomstige patiënten centraal staan? Een website die is ingericht zodat men direct kan vinden wat men zoekt. Maar daar blijft het niet bij. Natuurlijk is de website het visitekaartje voor de tandartsenpraktijk. Ook om te laten zien welke kennis er binnen de praktijk is om zo nog meer vertrouwen te creëren. Juist in deze tijd is het ontzettende belangrijk om online aanwezig te zijn. Bij Website remake snappen wij dat als geen ander.

Wat heb je aan een goede, snelle en responsive website

website-tandarts

Jouw praktijk

Laat zien waar de praktijk voor staat

website-tandarts

Expertise

Laat zien welke kennis er binnen de praktijk aanwezig is. Denk aan afbeeldingen maar dat kan ook met video’

website-tandarts

Contact opnemen

Contactgegevens die makkelijk en snel te vinden zijn

Mensen uit de regio

De meeste mensen blijven in de eigen regio als ze naar de tandarts moeten gaan. Vergeet daarom niet om Google Mijn Bedrijf is te zetten. Dit doet het ontzettend goed voor de lokale zichtbaarheid. Zorg dat er regelmatig gepost wordt en dat alle gegevens die in Google Mijn Bedrijf staan, up to date zijn. Ook hier kunnen wij mee helpen. Samen gaan we aan de slag om een strategie neer te zetten voor de lange termijn.

Alleen een website is niet voldoende

website-tandarts

Beveiliging

Google hecht veel belang aan SSL-gecertificeerde websites. Wij houden hier rekening mee. Naast het SSL certificaat is het ook van belang om de website zeer regelmatig te voorzien in de updates. Alleen op die manier kunt jij je website beschermen tegen cyberaanvallen en de gegevens veilig houden. Kijk daarom ook eens bij onze hosting pakketten.

website-tandarts

Snelheid

Een belangrijk punt als het gaat om een goede website. Een laadsnelheid van minder dan 3 seconden is het beste. Ook hier kijkt Google weer naar. Is dit op orde? Dan rank je weer hoger. Is dit niet op orde dan is de kans groot dat je website bezoekers zult verliezen.

website-tandarts

Mobielvriendelijkheid

Meer dan 50% van de zoekopdrachten komen van mobiele platforms. Wij zorgen ervoor dat jouw website soepel werkt voor zowel desktop- als mobiele platforms.

Benieuwd geworden

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

13 + 5 =