Welkom bij Website Remake

Breng Beweging in Jouw Online Aanwezigheid!

Bij Website Remake begrijpen we dat de fitness- en gezondheidsindustrie draait om het inspireren van anderen om gezonder te leven. Daarom helpen we sportcoaches, personal trainers, yogastudio’s en sportclubs om hun online aanwezigheid te versterken en meer klanten te bereiken.

De Perfecte Fitnesswebsite Bouwen

Waarom heeft een sportcoach een website nodig?

In de moderne wereld is een sterke online aanwezigheid cruciaal voor succes. Met een website kun je jouw trainingen delen, nieuwe klanten aantrekken en bijdragen aan een gezondere wereld.

Meer Functies voor Je Fitnesswebsite

 • Inspireer Meer Volgers op Social Media: Deel je successen, tips en motiverende verhalen om een loyale online community op te bouwen.
 • Direct Boeken vanaf Je Site: Maak het voor potentiële klanten eenvoudig om sessies en trainingen bij jou te boeken via je website.
 • Help Klanten Je Te Vinden Via Google Maps: Verbeter je lokale zichtbaarheid en trek mensen aan die op zoek zijn naar fitness- en gezondheidsdiensten in jouw regio.

Smart Apps voor Je Fitnesswebsite

Onze fitnesswebsites zijn uitgerust met handige apps zoals Calendly voor afsprakenplanning, Vimeo en YouTube voor het delen van video’s en Anchor voor podcasts.

Zo Maak Je Een Fitnesswebsite

Het proces van het maken van een fitnesswebsite is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Website Remake bieden we op maat gemaakte, professionele websites die binnen een week klaar zijn. Of je nu een lokaal bedrijf, een fitnessblogger of een webshop bent, we hebben de oplossing voor jou.

Veelgestelde Vragen Over Fitness- en Gezondheidssites

 • Heeft elke fitnessinstructeur een website nodig?
  In het digitale tijdperk is een website een essentieel hulpmiddel om je bereik te vergroten en klanten te informeren.
 • Hoe zorg ik dat mijn website er professioneel uitziet?
  Website Remake zorgt voor een professioneel ontwerp dat bij jouw merk past.
 • Kan ik een gratis website maken voor mijn trainingsbedrijf of sportclub?
  Terwijl gratis opties bestaan, biedt een op maat gemaakte website meer functionaliteit en professionaliteit.
 • Hoe kies ik het juiste design voor mijn website?
  We helpen je het perfecte ontwerp te vinden dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

Bij Website Remake bouwen we betaalbare websites voor personal trainers, yogastudio’s en sportclubs. Laat je online vinden en maak het voor sportievelingen eenvoudig om sessies te boeken. Jouw trainingen verdienen de beste presentatie!

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.

Contact

2 + 14 =