Hallo leuke ondernemer

Technische
problemen

Hulp is onderweg!

Het oplossen van technische problemen:

De technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren! Als ondernemer kun je echt niet zonder website, webshop of online leeromgeving. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van websites, thema’s en plug-ins. Toch kunnen al deze mooie mogelijkheden ook een keerzijde hebben. Je herkent het misschien wel: je website ligt er uit of delen van je website werken niet meer. Super vervelend en je wil dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

Maar hoe kom je er nou precies achter wat het probleem is? Er zijn zoveel mogelijkheden! En hoe los je dat probleem dan weer op?

super-women
De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.

De oplossing

Aan Website remake de mooie eer om dit uitvoerig uit te ‘dokteren’. Wat is het probleem? Dat ga ik eerst uitzoeken. Daarna ga ik starten met het maken van een back-up (of jij doet dit zelf?). Ik ga aan de slag om de problemen op te lossen.  Hiervoor is diepgaande technische kennis nodig, omdat het aan zo veel factoren kan liggen. Gelukkig hebben wij de juiste kennis in huis om dit voor je op te lossen en je te adviseren.

Kortom: website problemen?

Website remake lost het voor je op! Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Back-up

11 + 11 =

Wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.