Geen stress of
slapeloze nachten

Wij nemen graag het onderhoud voor onze rekening. 

Te druk of gewoonweg geen zin in je website onderhoud

Wij doen doen het onderhoud van jouw website of webshop met alle plezier voor je

Razendsnelle websites

Altijd up to date

Hosting √©n onderhoud zijn een cruciaal onderdeel van het succes van websites, waardoor bedrijven klanten gemakkelijk en direct kunnen bereiken. Onze hostingpartner garandeert dat je website sneller en soepeler laadt dan elke andere hosting provider, wat betekent dat klanten snel en effici√ęnt toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Deze verbeterde bezoekerservaring verlengt ook de tijd die bezoekers op websites doorbrengen, zodat ze zo snel mogelijk van browsen naar converteren gaan. Voor bedrijven is dit een groot voordeel: snel ladende websites cre√ęren herhalingsverkeer en leiden uiteindelijk tot hogere¬†conversies!

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik website-onderhoud uitvoeren

Website-onderhoud is een essentieel onderdeel van het soepel en vooral veilig laten draaien van je website. WordPress, het meest gebruikte content management systeem (CMS), ontwikkelingen op dit platform gaan snel. Daarom houdt ons onderhoudsplan in dat we twee keer per week handmatig onderhoud uitvoeren op alle WordPress websites van onze klanten. Wij begrijpen het belang van actuele beveiliging en streven er naar alles te doen om je website veilig te houden. 

Wat zijn enkele van de meest voorkomende website onderhoudstaken?

Website-onderhoud is een essenti√ęle taak, en zou regelmatig moeten worden uitgevoerd. Typische onderhoudsactiviteiten zijn bijvoorbeeld: het controleren van de prestaties van de website, ervoor zorgen dat het platform dat de website host up to date is, het regelmatig beoordelen van zwakke plekken in de beveiliging, en ervoor zorgen dat alle plugins up to date zijn. Tenslotte moeten er ook regelmatig back-ups van sitebestanden worden gemaakt voor het geval zich onvoorziene problemen voordoen, zoals hacken of andere veiligheidsbedreigingen. Door middelen te investeren in onderhoudstaken zoals deze, kunnen websites hun risico om gecompromitteerd te worden verkleinen en nog jaren veilig blijven.

Hoe kan ik het onderhoud van mijn website automatiseren?

Het automatiseren van het onderhoud van je website lijkt misschien een geweldige manier om de stress te verlichten die gepaard gaat met het bijhouden van updates, maar wij raden dit af.  Ons advies is om updates handmatig uit te voeren om de kans op een storing te verkleinen, en ervoor te zorgen dat je een back-up hebt voor het geval er iets misgaat. Een fout tijdens een geautomatiseerde update kan kostbaar zijn en veel langer duren om te herstellen dan wanneer je de updates handmatige doet.

 

Wat zijn enkele tips voor website-onderhoud voor beginners?

Voor beginners zijn de belangrijkste tips voor websiteonderhoud:

  • Software en plugins up-to-date houden;
  • Periodiek controleren op gebroken of slecht werkende links;
  • Regelmatig back-ups maken van de inhoud;
  • Analytics in de gaten houden om de betrokkenheid van gebruikers en beveiligingslekken te volgen;
  • afbeeldingen en inhoud optimaliseren voor de zichtbaarheid in zoekmachines; de snelheid van je website testen;
  • De feedback van websitebezoekers in de gaten houden.

Het nemen van deze stappen zijn essentieel om je website soepel te laten draaien en mogelijke problemen te voorkomen.

Wat moet ik doen als mijn website offline gaat?

Als je website offline gaat, is het eerste wat je moet doen proberen het zelf te repareren. Als je niet bekend bent met de technische aspecten van webhosting, haal dan diep adem en neem contact op met je hostingprovider voor hulp. Zij kunnen helpen eventuele hardware- of softwareproblemen op te sporen die de storing kunnen veroorzaken en advies geven over hoe ze te verhelpen. Een andere optie is het inschakelen van een professionele webontwikkelaar, die snel een diagnose kan stellen en eventuele problemen met de server kan oplossen, zodat je website zo snel mogelijk weer in de lucht is. Welke route je ook kiest, het snel weer online krijgen van je site is essentieel voor een goede klantervaring.

Wist je dat wij een spoedlijn hebben? Deze kun je onderaan deze pagina vinden.

Wat zijn enkele veel voorkomende fouten bij het onderhoud van websites?

Met het steeds veranderende landschap van de technologie kan het onderhoud van websites een moeilijk en tijdrovend proces zijn. Het is gemakkelijk om enkele van de basisbeginselen van website-onderhoud te vergeten, zoals het gebruik van een content management systeem (CMS) om de inhoud regelmatig bij te werken, ervoor te zorgen dat links operationeel zijn, en ervoor te zorgen dat de site beveiligd is tegen aanvallers. Net zo belangrijk is een duidelijke navigatie, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Andere veel voorkomende fouten zijn het achterlaten van verouderde informatie op de pagina, niet genoeg pagina’s hebben met relevante trefwoorden om hoger in de zoekmachines te komen, en nalaten om analyses in de gaten te houden zodat webmasters kunnen zien hoe mensen met hun websites omgaan. Hoewel dit allemaal dingen zijn om in de gaten te houden bij het onderhouden van een website, zal het up-to-date blijven met de vooruitgang in webtechnologie ervoor zorgen dat de websites modern en aantrekkelijk blijven voor gebruikers.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn website offline gaat?

Als eigenaar van een website begrijp je hoe belangrijk het is om je website altijd in de lucht te houden. Helaas zijn uitval soms onvermijdelijk, wat tot grote frustratie bij de gebruiker kan leiden. Om te voorkomen dat je website uitvalt, zijn er verschillende stappen die genomen moeten worden. Dit omvat het regelmatig controleren van de paginasnelheid en -prestaties, ervoor zorgen dat de server voldoende bandbreedte heeft om hoge verkeerspieken te ondersteunen, regelmatig back-ups testen en een plan hebben voor als de website toch een keer offline gaat. Door deze dingen te doen kun je ervoor zorgen dat je website in de lucht blijft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte downtime.

Onderhoud: eenvoudig, simpel en makkelijk

Het is tijd om de experts het over te laten nemen.

Weg met je zorgen en stress, begin met rustgevende nachten! Laat ons je website hosten en onderhouden. Zelfs als je nog geen klant bent.

Plan hier een een afspraak in. 

Meer dan hosting

Voor elk bedrijf een passend pakket

Dit is wat klanten zeggen

Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn idee√ęn voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.