Webshops die doen
wat ze moeten doen

Meer bezoekers en de beste online ervaring voor jouw klanten.

Webshops in WooCommerce

Jouw wensen en eisen

Webshop nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte webshops in WooCommerce. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat hun webshop en doelgroep anders is. Daarom richten wij ons op het leveren van op maat gemaakte webshops die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en doelstellingen van de klanten te voldoen. Bij ons krijgt je geen standaard templates, maar een webshop die helemaal is afgestemd op jouw wensen en eisen. Hierin helpen en adviseren wij je graag. 

Wij maken gebruik van WooCommerce als webshop platform, een van de meest populaire en betrouwbare platformen voor e-commerce websites. Door onze expertise in WooCommerce zijn we in staat om de webshop van onze klanten naadloos te integreren met de bestaande bedrijfsprocessen en andere systemen.

webshop

Start direct met verkopen

Je kunt op je webwinkel alles verkopen wat je maar wilt – van fysieke producten tot digitale downloads. En we helpen je dat in stijl te doen met een mooi en professioneel ontwerp dat je winkel onderscheidt van de concurrentie.

Wij bouwen webshops waar jouw concurrenten jaloers op zullen zijn.

En altijd inclusief

Wij zijn er voor jou

Wij regelen alles voor je: je krijgt een online winkel die er geweldig uitziet en perfect werkt.

Als je klaar bent om de sprong te wagen en je online aanwezigheid te lanceren, dan is Woocommerce een fantastische optie voor het maken van een webwinkel. En hier bij Website Remake hebben we alle vaardigheden en knowhow die je nodig hebt om dit te realiseren. Onze uitgebreide ervaring in het maken van websites en webshops betekent dat het niet uitmaakt hoe groot je bedrijf is, van kleine starters tot gevestigde bedrijven, wij kunnen je snel op weg helpen – zonder aan kwaliteit in te boeten, natuurlijk!

Met ons als partner hoeft het bouwen van je droomwebshop geen tijd of geld te kosten. Dus waarom zou je wachten? Neem vandaag nog contact op en kijk wat Woocommerce voor jou kan betekenen!

Ons aanbod

Je kunt op je webwinkel alles verkopen wat je maar wilt – van fysieke producten tot digitale downloads. En we helpen je dat in stijl te doen met een mooi en professioneel ontwerp dat je winkel onderscheidt van de concurrentie.

Eenvoudig, makkelijk en erg snel

En dat is precies wat je van ons verwachten mag.

Vraag een offerte aan

Heel simpel aan te vragen en binnen 24 uur in je mailbox.

Planning

Laat ons weten wanneer jouw website online moet zijn. Dan houden wij daar rekening mee in onze planning. 

Geen verborgen kosten

Eerlijk, snel en geen verborgen kosten. Dat zijn onze kernwaarden

Dat is snel

Horen wij regelmatig :). – We zijn snel, zodat je niet lang op je project hoeft te wachten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een webshop?

Bij Website remake kun je een betaalbare en professionele webshop laten maken die precies op jouw behoeften zijn afgestemd. De pakketten beginnen al bij 899 euro en bieden een complete oplossing voor alle soorten bedrijven en organisaties.

Er is echter ook maatwerk mogelijk als er, bijvoorbeeld, extra functionaliteiten nodig zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Waarom werken jullie met WooCommerce?

WooCommerce is  snel en gemakkelijk geweldige eCommerce winkels te bouwen. Wij zijn hier fan van WooCommerce, om vele redenen: WooCommerce is ongelooflijk veelzijdig, toegankelijk en betrouwbaar als het gaat om het bouwen van webshops. Het verbindt alle facetten van de online winkel, van veilige betalingsgateways tot geautomatiseerde belastingberekeningen, intuïtief webshopontwerp tot verzendkosten. 

Hoe voeg ik inhoud toe aan mijn webshop?

Inhoud toevoegen aan je webshopkan bij ons niet eenvoudiger. We helpen en adviseren je over de beste manier om ons te sturen wat we van je verlangen en om het snel en gemakkelijk naar de website te laten uploaden. Met onze hulp is je website binnen no-time gevuld.

Hoe en waar moet ik beginnen?

Ons webshop bouwproces is eenvoudig en makkelijk – geen verborgen trucs of moeilijke aanmeldingsformulieren die je ervan weerhouden de website van je dromen te krijgen! In slechts een paar eenvoudige stappen krijg je toegang tot onze krachtige leeromgeving vol hulpmiddelen die je zullen helpen slagen. We laten je niet in de steek; we begeleiden je stap voor stap door het websitebouwproces totdat je website in de lucht is. Maak je geen zorgen, wij kunnen dit!

Jij wil dat wij voor jou aan de slag gaan

Dit is het on-boarding proces
Offerte

Jij geeft akkoord op de offerte. Dat kan lekker digitaal.

Start hier

Toegang tot de online “start hier” training. Zo weet je precies wat we van je nodig hebben en hoe je dit het snelst kunt aanleveren.

Design proces

Als we beginnen met bouwen, ontvang je een link. Zo kun je  het ontwerpproces goed in de gaten houden.

Klaar voor de verkoop!

Launch! Wij hebben de website online gezet. Deel je website direct met je netwerk, klanten en social media. Klaar om te verkopen!

Niet goed? Geld terug

Heb je alle stappen in de online leeromgeving gevolgd en komt er nog geen enkele bezoeker naar je website?
Dan krijg jij je geld terug. Ook weer simpel en eenvoudig. 

Niet voor iedereen

Niet voor jou wanneer:

  • Jij wilt geen succesvolle website.
  • Je geen zin hebt om er tijd en energie in te steken.
  • Je denkt dat alleen een mooie en goede website voldoende is.
  • Je geen zin hebt om ook maar 1 seconde van je tijd op onze online leeromgeving door te brengen.

Dit is wat klanten zeggen

Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.