Webshops voor starters

Voor een vast bedrag per maand voorzien wij u volledig van een nieuwe webshop.

Webshop

Unieke maatwerk webshops

Wij maken het makkelijk en eenvoudig voor je. Je bespaart kosten en heel veel tijd.

Met onze webshops speciaal voor startende ondernemers, krijg hosting, e-mail, en natuurlijk een gloednieuwe webshop– allemaal voor een fractie van de prijs of het gedoe. Je hoeft dus niet langer je avonden en vrije tijd op te offeren om bij elkaar te sprokkelen wat je nodig hebt – starten is super eenvoudig geworden! 

Even praktisch – alles op een rij

Een goede en vliegende start met jouw bedrijf. Wij rekenen eenmalig instelkosten van € 75,-. Maandelijkse kosten van € 69,- Abonnement sluit je af voor 1 jaar en is daarna per maand opzegbaar. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

1 - 6 pagina website

Hosting

Domeinnaam

E-mail

SSL certificaat

Inclusief online basis WordPress training.

“May your choices reflect your hopes, not your fears.” 
– Nelson Mandela

EEN WEBSHOP OP MAAT!

Wat je mag verwachten

 • Homepage, over ons, contact, shop, 1 product template (deze is te dupliceren).
 • Tablet & mobiel vriendelijk (responsive)
 • Divi thema (twv €249,-). Let op: je hebt geen terug kerende kosten.
 • Uniek maatwerk design. Je gaat er geen tweede van vinden.
 • UX design
 • SEO basis
 • Cookie pop-up conform AVG
 • Social media buttons
 • WhatsApp chat functie
 • Een website die razendsnel is. Een sneller pagespeed is iets waar klanten én Google blij van worden.
 • Basis WordPress training. Online en lifetime toegang. Zo kun je zelf kleine aanpassingen doen aan je website.
 • Privacy verklaring plaatsen wij gratis.

Veelgestelde vragen

Ik ben een starter en heb een webshop nodig!

Super leuk! Wij helpen je graag met het bouwen van je webshop. Heb je een specifieke vraag? Dan kun je de chat gebruiken. Wij antwoorden razendsnel!

Ik wil een website

Dit mooie aanbod geldt alleen voor webshops. Wil je meer dan alleen een website? Kijk dan hier eens.

Waarom alleen starters?

Er komt veel op je af tijdens het opzetten van je bedrijf. Dat weten wij als geen ander. Omdat wij elke ondernemer een vliegende start gunnen hebben wij dit concept bedacht. Zo kun jij je bezig houden met het opzetten van je bedrijf. Maken wij ondertussen je website.

De kosten, hoe zit dat?

Website remake wil je zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom gaan wij veel verder dan alleen een website. We denken met je mee en ondersteunenen je waar mogelijk. Het genoemde maandbedrag is inclusief:

Ik wil mijn website uitbreiden.

Heb jij een website laten bouwen? Dan kun je die eenvoudig uitbreiden. Denk aan een blog of reserveringstool. De mogelijkheden zijn eindeloos.Je kunt je maandbedrag ophogen of de uitbreiding van je website in één keer betalen. 

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Speciaal voor deze dienst hebben wij Algemene voorwaarden. Die kun je hier terug vinden. 

Hoe serieus neem jij je business?

Je hebt een website nodig die er goed uitziet, goed werkt en je helpt je bedrijf te laten groeien. Wij kunnen je daarbij helpen. Bovendien zijn we gemakkelijk om mee te werken – dus je bent bij ons in goede handen.

Wij hebben een overzichtelijk en duidelijk intakeproces. Starten zonder dat het je veel tijd kost.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.