Hallo leuke ondernemer

Is het tijd voor een
nieuwe webshop

Jouw eigen webshop ingericht op jouw ideale klant. Daar helpen wij jou graag mee. Ook laten wij je weten welke plug-ins het beste voor jouw werken. Zo is een betaal plug-in echt onmisbaar of wat denk je van een verzend plug-in of een koppeling met je administratie. Zo kun je heel veel automatiseren en hou je meer tijd over om aan je bedrijf te werken of een goede Netflix serrie te kijken ;).

NIEUWE WEBSHOP NODIG?

In WooCommerce of Shopify? Lees dan snel verder. 

Nederland en Belgie

Mensen kennis laten maken met jouw producten die niet in jouw regio wonen maar misschien in België of Duitsland. Dit is makkelijk te realiseren met een webshop. En daar helpen we je graag bij.

Tegenwoordig is bijna alles online te koop. Als je een product hebt, kun je het eenvoudig aan een grote markt verkopen. In de afgelopen twee decennia is online winkelen in populariteit toegenomen en zit het ingebakken in onze cultuur. In 2022 zullen er wereldwijd meer dan 2 miljard digitale shoppers zijn. Het feit dat klanten op elk moment van de dag online aankopen kunnen doen, draagt aanzienlijk bij aan de groeiende populariteit ervan.

Een webshop kan jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen! Wacht niet!

Een webshop is een zeer nuttig hulpmiddel voor iedereen die een bedrijf runt of een hobby hebt. Je kunt je producten verkopen aan een hele stad, land of zelfs de hele wereld: the sky is the limit! Tegenwoordig gebruiken meer dan een miljard mensen het internet en je kunt je producten sneller verkopen dan ooit tevoren. Je hebt op deze manier niet alleen een breder klantenbestand, maar je kunt ook gemakkelijker en goedkoper contact met je klanten opnemen. De online wereld ligt aan je voeten.

Een vliegende start

We krijgen de kriebels van onduidelijkheden en vertragingen. Nadat de offerte is goedgekeurd, ontvang je een uitgebreid intakeformulier. Zo weten we precies wat de wensen zijn voor jouw nieuwe webshop. Ook krijg je hier toegang tot de “start hier” training. Zo weet je precies hoe en welke informatie je van je nodig hebt om je webshop op te bouwen. We houden direct rekening met SEO, en we geven hierin ook direct belangrijke tips die je direct kunt toepassen. Alles om je nieuwe webshop een vliegende start te geven.

WooCommerce of Shopify

Benieuwd naar de kosten? Die kun je hier vinden. 

Waarom heb je een webshop nodig?

Mensen kopen nu meer online dan ooit tevoren. Ja, je hebt het goed gehoord! Bovendien is het een ideale manier om nieuwe klanten te werven. En je bent niet meer aan je eigen regio gebonden. Je werkveld wordt zo vele malen groter. Wij proberen zoveel mogelijk voor je te optimaliseren zodat het verkoopproces geen tijd rovende klus hoeft te zijn.

Wij maken de webshops in: 

  • WooCommerce 
  • Shopify

Wil je een webshop? Bel ons vandaag nog

Wij van Website remake willen dat jouw webshop een succes wordt. Maar dit gaat niet vanzelf, helaas. Wij geven je wel alle advies en handvaten om tot een mooie webshop te komen en geven je tips en tricks om meer bezoekers naar je website te krijgen. Je zult consistent moeten zijn en veel waarde delen op je webshop maar ook op social media. Ben je dat? Dan komen de bezoekers vanzelf naar je webshop toe.

Onze diensten

 

Website

WordPress

Webshop

WooCommerce & Shopify

Online leeromgeving

In Learndash

SEO pakketten

Vindbaar op de lange termijn

Hosting & support

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. 

Analyse & strategie

Wij denken graag met je mee