Websites die doen
wat ze moeten doen

Meer bezoekers en de beste online ervaring voor jouw klanten.

Goed design

Is het halve werkwink

Welkom bij Website remake, waar we op maat gemaakte websites ontwerpen en bouwen die zijn geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring. Het hebben van een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook snel laadt en eenvoudig te gebruiken is, is van essentieel belang voor het aantrekken en behouden van klanten online.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom leveren we alleen op maat gemaakte websites die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Bij Website remake gebruiken we geen kant-en-klare templates omdat we ervan overtuigd zijn dat jouw website jouw unieke identiteit moet weerspiegelen.

Kies voor Website remake en werk samen met ons om een ​​website te creëren die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook past bij de stijl en persoonlijkheid van jouw bedrijf.

Even kennismaken

Een razendsnelle website die klanten oplevert

En dat is precies wat je van jouw nieuwe website verwachten mag.

Vraag een offerte aan

Heel simpel aan te vragen en binnen 24 uur in je mailbox.

Planning

Laat ons weten wanneer jouw website online moet zijn. Dan houden wij daar rekening mee in onze planning. 

Geen verborgen kosten

Eerlijk, snel en geen verborgen kosten. Dat zijn onze kernwaarden

Dat is snel

Horen wij regelmatig :). – We zijn snel, zodat je niet lang op je project hoeft te wachten.

Websites die doen wat ze moeten doen

Altijd inclusief

Maatwerk webdesign voor een vast bedrag per maand

Ontvang een op maat gemaakte website met transparante kosten.

Wij bieden maatwerk webdesign aan voor een vast bedrag per maand. Onze service omvat een op maat gemaakte website inclusief onderhoud en updates. Dit alles tegen een vast maandelijks tarief, gebaseerd op de grootte en complexiteit van de website.

Ons doel is om transparantie te bieden in de kosten en onze klanten te verzekeren dat er geen onverwachte kosten zijn. Onze aanpak stelt onze klanten in staat om zich te concentreren op hun bedrijf, wetende dat hun website in goede handen is.

Een maatwerk website voor een vast bedrag per maand. 

Wij maken niet alleen mooie websites, maar zorgen ook voor de vindbaarheid. Standaard

Wij begrijpen de cruciale rol van SEO bij het bouwen van een website. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op dit gebied. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en gemakkelijk gevonden kan worden door potentiële klanten. Dit kan leiden tot meer verkeer en verkoop, wat natuurlijk de droom is van elk bedrijf.

SEO standaard inbegrepen bij elke website die wij maken.

Veelgestelde vragen

Wat kost een nieuwe website?

Bij Website remake kun je een betaalbare en professionele website laten maken die precies op jouw behoeften zijn afgestemd. De pakketten beginnen bij 599 euro en bieden een complete oplossing voor alle soorten bedrijven en organisaties.

Er is echter ook maatwerk mogelijk als er, bijvoorbeeld, extra functionaliteiten nodig zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website klaar is?

Het bouwen van een website hoeft geen eeuwen meer te duren. Gelukkig maar smile. Laat de lange processen achter je, en maak je nieuwe site klaar in record tempo – met één van de snelste ontwikkelingsprocessen van Nederland! 
Geef ons gewoon alles wat je hebt (denk aan teksten en afbeeldingen) nadat we het eens zijn geworden over de prijs. En kijk dan toe hoe we jouw website bouwen- zonder lange wachttijden!

Heeft mijn nieuwe website onderhoud nodig?

Houd de beveiliging van je website up-to-date en veilig met tijdig onderhoud! Heb je geen tijd? Onze onderhoudspakketten bieden de perfecte oplossing, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw websitebezoekers veilig zijn op jouw nieuwe website. 

Waarom nieuwe website?

Een website is essentieel voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven, omdat het klanten toegang geeft tot de informatie die ze nodig hebben om meer te weten te komen over jouw bedrijf en producten. De juiste website kan ervoor zorgen dat potentiële klanten begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wat je aanbiedt en welk probleem je voor de klant oplost. 

Kan ik mijn huidige website in een nieuw jasje steken?

Dat kan! Je kunt beginnen met kleine veranderingen, zoals het opnieuw laten ontwerpen van je homepage. Of simpelweg het nalopen van je website op snelheid en responsive. Er zijn veel mogelijkheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of om advies te krijgen. 

Hoe en waar moet ik beginnen?

Ons website bouwproces is eenvoudig en makkelijk – geen verborgen trucs of moeilijke aanmeldingsformulieren die je ervan weerhouden de website van je dromen te krijgen! In slechts een paar eenvoudige stappen krijg je toegang tot onze krachtige leeromgeving vol hulpmiddelen die je zullen helpen slagen. We laten je niet in de steek; we begeleiden je stap voor stap door het websitebouwproces totdat je website in de lucht is. Maak je geen zorgen, wij kunnen dit!

Kan ik zelf wijzigingen doen?

Waar andere bureau’s stoppen gaan wij nog een aantal stappen verder wink.

Met onze basis WordPress training kun je zelf alle kleine veranderingen aanbrengen zonder gedoe. Deze training kun je vinden op onze online leeromgeving. Dus ten alle tijden te bekijken. Hoewel je het misschien gemakkelijk vindt om zelf kleine aanpassingen te maken, kun je, als je verdere hulp nodig hebt, gewoon contact opnemen via onze bel-, e-mail- of chat voor ondersteuning op maat wanneer dat nodig is. Onze medewerkers zijn er om je vragen over je website te beantwoorden, dus aarzel niet om contact op te nemen als je meer hulp nodig hebt.

Ik wil mijn website uitbreiden

De sky is the limit als het gaat om websites en er zijn allerlei mogelijkheden om je website uit te breiden. Wij begrijpen het belang van het vastleggen van jouw unieke visie, dus vertel ons wat je wilt bereiken. Dit zal ons helpen een plan te ontwikkelen dat speciaal op jou is afgestemd en een verbeterde website op te leveren die aan al je verwachtingen voldoet en ze zelfs overtreftsmile.

Wij maken het jou zo makkelijk en eenvoudig mogelijk

Jouw website in vier simpele stappen

Offerte

Jij geeft akkoord op de offerte. Dat kan lekker digitaal.

Start hier

Toegang tot de online “start hier” training. Zo weet je precies wat we van je nodig hebben en hoe je dit het snelst kunt aanleveren.

Design proces

Als we beginnen met bouwen, ontvang je een link. Zo kun je  het ontwerpproces goed in de gaten houden.

Klaar voor de verkoop!

Launch! Wij hebben de website online gezet. Deel je website direct met je netwerk, klanten en social media. Klaar om te verkopen!

Boost je online succes met ijzersterk webdesign

Investeer in de toekomst van je bedrijf!

Webdesign is een cruciale en rendabele investering die je kunt doen. Het hebben van een sterke website bespaart je op de lange termijn talloze uren en geld. Met een goed gebouwde website voldoe je vanaf het begin aan al je behoeften, zonder onaangename verrassingen achteraf. Bovendien zorgt een responsieve en razendsnelle website voor een uitzonderlijke gebruikerservaring, waardoor bezoekers steeds terugkomen. Investeer in webdesign voor groei en online succes – je zult er zeker geen spijt van krijgen!

communicatie-divi

Voor degenen die écht willen investeren in een succesvolle website

Website Remake is er niet voor iedereen. Wij zijn er voor degenen die écht een succesvolle website willen, en bereid zijn om er tijd en energie in te steken. Als jij denkt dat alleen een mooie en goede website voldoende is, dan is Website Remake niet voor jou. En als je geen zin hebt om ook maar één seconde van je tijd op onze online leeromgeving door te brengen, dan zijn wij waarschijnlijk niet de juiste keuze voor jou.