Geef jouw bedrijf de
online boost die het verdient

Vast bedrag per maand

Professionele uitstraling

Tijd voor je bedrijf

Geen stress

eigenaar-website-remake

Jouw website in professionele handen

Laat ons zorgen voor jouw online aanwezigheid!

Je hebt als ondernemer veel te doen en wilt je focussen op jouw bedrijf. Een professionele website is daarbij onmisbaar. Bij ons begrijpen we dat als geen ander en daarom nemen we graag de zorg voor jouw website uit handen. Zo heb jij de tijd en ruimte om te doen waar jij goed in bent. Laat ons jouw website tot in de puntjes verzorgen, zodat jij je volledig kan richten op jouw passie.

Laat ons jouw online zorgen wegnemen

Een complete en op maat gemaakte website-service voor een vast bedrag per maand!

Bij ons hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw online aanwezigheid. Wij bieden een op maat gemaakte website-ontwikkeling, inclusief design, ontwikkeling, hosting, onderhoud en een gebruiksvriendelijk CMS. Dit alles in één uniek alles-in-één pakket voor een vast bedrag per maand.

Wat jouw bedrijf ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid er professioneel uitziet en perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. En het mooie is, dat we alles op maat voor jou maken. Zo krijg jij een unieke website die naadloos aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Laat ons de zorg voor jouw online aanwezigheid uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf laten groeien!

Een professionele website is de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid. Laat ons jouw website ontwikkelen en zorg ervoor dat jouw bedrijf online opvalt!

UX-design

Niet iedereen

Een complete website-ontwikkelingsservice voor startende ondernemers inclusief hosting, onderhoud en updates

Bij ons bieden we een alles-in-één pakket aan voor content websites. Hierbij nemen we de zorg voor jouw website volledig uit handen, inclusief (maatwerk) design, ontwikkeling, hosting, onderhoud en een gebruiksvriendelijk CMS.

Let wel op: als je een webshop of andere specifieke wensen hebt, zoals een afsprakenmodule, dan raden we je aan om een offerte aan te vragen. Dit pakket is namelijk specifiek bedoeld voor content websites. Een contactformulier valt echter nog wel binnen ons pakket en kan uiteraard geïntegreerd worden in jouw website.

Laat ons je helpen bij het creëren van de perfecte website, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt of een offerte wilt aanvragen.

Jouw website ontwikkelen zonder financiële zorgen

Een vast maandbedrag zonder verborgen kosten!

  1. Op maat gemaakte website-ontwikkeling, inclusief design, ontwikkeling, hosting en onderhoud.
  2. Een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je gemakkelijk zelf content kunt aanpassen en toevoegen.
  3. Professionele en unieke uitstraling van jouw website, passend bij jouw bedrijf en doelgroep.
  4. Een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.
  5. Volledig ontzorgd worden op het gebied van technische aspecten, zoals hosting en onderhoud.
  6. Focus op jouw bedrijf en niet op het beheer van jouw website.
  7. Mogelijkheid tot integreren van een contactformulier in jouw Content website.
  8. Persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou werken aan de perfecte website voor jouw bedrijf.

Kies ons alles-in-één website pakket en geniet van alle voordelen die wij te bieden hebben.

User-expierence-website

Dit is wat klanten zeggen

Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.