Doei doei
digitaal drama

Hallo, webdesign wonderland

Kiekeboe, Killer Design!

We maken je digitaal onweerstaanbaar.

Bij website remake, transformeren we jouw digitale aanwezigheid met op maat gemaakte webdesigns die niet alleen de aandacht trekken maar ook harten veroveren. Gevestigd in Gelderland, zijn we erop gericht om lokale bedrijven zoals die van jou te helpen groeien met designs die doeltreffend communiceren en converteren.

Recente projecten

Effort IT – soon online

Effort IT – soon online

Binnenkort onthult Effort IT met trots onze gloednieuwe WordPress-website! Dit spannende project belichaamt onze toewijding aan innovatie en gebruiksgemak, ontworpen om onze klanten een naadloze, informatieve en interactieve ervaring te bieden. Met een frisse look,...

Klantportaal Ontwikkeling voor REW Eerbeek

Klantportaal Ontwikkeling voor REW Eerbeek

In opdracht van Petra van REW Eerbeek hebben we een gebruiksvriendelijk klantportaal ontwikkeld, geïntegreerd met het Logiflex voorraadsysteem. Dit project richtte zich op het vereenvoudigen van het bestelproces voor klanten, met een speciale focus op het faciliteren...

Bonna Benelux

Bonna Benelux

Ontdek onze nieuwste projecten - zoals de gloednieuwe website voor Bonna Benelux! Bij deze opdracht hebben we de kracht van video en afbeeldingen benut, waarbij we ons bewust zijn van het feit dat mensen visueel ingesteld zijn. De resultaten zijn verbluffend en we...

Herkenbaar?

  • Worstel je met het online uitdragen van je merk? Wij vangen je essentie en wekken het digitaal tot leven.
  • Bang voor website-updates door technische zorgen? Ons team garandeert een naadloze overgang, zonder compromissen.
  • Urenlang perfectioneren, maar twijfel over je boodschap? Onze designs maken je communicatie kristalhelder.
  • Overlopen van visuele inspiratie, maar moeite met een coherent design? Wij zijn je creatieve vertalers naar aantrekkelijk webdesign.
  • Website als passie-spiegel, maar bezoekers raken de weg kwijt? Wij zorgen voor duidelijke navigatie en boodschappen.
Online website maken - professionele website maken<br />
an image of an entrepreneur woman with blonde curly hair - Online website maken, professionele website maken

Ultra-Overdrive Pakket

Zoveel meer dan compleet

Bij website remake, gaan we verder dan alleen het bouwen van je website. We bieden een compleet pakket aan diensten en tools om alles te dekken wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid – en meer.

SEO Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen schittert in design maar ook optimaal vindbaar is voor zoekmachines. Van keyword optimalisatie tot technische SEO, wij hebben alles gedekt.

Superieure UX/UI Design

Elke website die wij ontwikkelen, is een meesterwerk van zowel UX (gebruikerservaring) als UI (gebruikersinterface) design – voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke online ervaring.

Exclusieve Toegang tot Divi Thema

Krijg levenslange toegang tot het veelzijdige Divi thema voor jouw nieuwe website, inclusief toekomstige updates (waarde van € 249). Heb je een voorkeur voor een ander thema? Laat het ons weten; onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan thema’s.

Juridische documenten

Om jouw website niet alleen prachtig, maar ook professioneel en veilig te maken, inclusief algemene voorwaarden en privacyverklaring zonder extra kosten.

Digitale Planner & Social Media Templates

Kies een digitale planner en social media templates die jouw planning en online betrokkenheid een boost geven. Bewezen effectief: ondernemers zien doelen 50% sneller bereikt en een toename van 60% in sociale betrokkenheid.

Succesverhalen

Vastgoedbeheerteam

Ontdek nu onze sprankelende en innovatieve website voor het vastgoedbeheerteam. Een complete make-over die jouw vastgoedbeheer naar nieuwe hoogten tilt.
 

 

 

 

 

 Meer info

Schone lucht

Het “Schone Lucht” project streeft naar het bevorderen van schone lucht in grote steden in België. En nu introduceren ze de splinternieuwe website! We hebben drie prachtige Figma ontwerpen gemaakt waaruit ze konden kiezen. Na het maken van de keuze zijn we meteen aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. 

 

 

Meer info

Interact Law

Betreed de wereld van grenzeloze juridische mogelijkheden met de gloednieuwe website voor Interact Law. We hebben een krachtige webstrategie ontwikkeld en hebben een website gemaakt die de essentie van Interact Law vastlegt.

 

 

 

 

 

 Meer info

Experts live

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van de Microsoft IT Conference met hun gloednieuwe website. Het is dé bron om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates. Of je nu een technologisch genie bent of nieuwsgierig bent naar de IT-wereld, Microsoft’s conferentie biedt voor ieder wat wils. Neem vandaag nog een kijkje op de sprankelende Experts Live-website en ontdek de magie van de vernieuwde site. 

 

 

 

Meer info

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.