Doei doei
digitaal drama

Hallo, webdesign wonderland

werfplaats-nieuwe-website

Kiekeboe, Killer Design!

We maken je digitaal onweerstaanbaar.

Welkom in website remake in Eerbeek, waar jouw online aanwezigheid tot bloei komt met onze op maat gemaakte webdesign oplossingen. Bij Website Remake begrijpen we het belang van een website die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt in deze prachtige Gelderse gemeente.

Herkenbaar?

  • Heb je een heldere visie voor je merk, maar vind je het moeilijk deze consistent over te brengen via je website? In Eerbeek helpen wij bedrijven zoals dat van jou om de essentie van hun merk te vangen en digitaal tot leven te wekken.
  • Zie je op tegen het updaten van je website uit vrees voor technische complicaties of het verliezen van je huidige gebruikerservaring? Ons team in Eerbeek is gespecialiseerd in soepele overgangen, waarbij we zorgen voor verbetering zonder compromissen.
  • Besteed je uren aan het perfectioneren van een webpagina, maar blijf je twijfelen of je boodschap overkomt? Wij brengen duidelijkheid in je communicatie met gestroomlijnde designs die jouw boodschap versterken.
  • Barst je van de visuele inspiratie, maar vind je het lastig dit om te zetten in een coherent en converterend design? Laat ons jouw creatieve partner zijn. Wij vertalen jouw ideeën naar een gestructureerd en aantrekkelijk webdesign dat jouw doelgroep in Eerbeek aanspreekt.
  • Voelt je website als een weerspiegeling van je passie en creativiteit, maar merk je dat bezoekers de weg kwijtraken? Wij zorgen voor een intuïtieve navigatie en heldere boodschappen, zodat jouw bezoekers precies weten wat je aanbiedt en voor wie.
Online website maken - professionele website maken<br />

Stijlvol & betaalbaar! 🚀✨

Complete website

Van de eerste concepten tot de laatste details, wij zorgen voor een website die jouw verhaal vertelt en jouw doelgroep aanspreekt.

Geoptimaliseerd

Laat een blijvende indruk achter met een website die niet alleen mooi is, maar ook intuïtief te gebruiken is voor jouw bezoekers.

Ondersteuning

Ons toegewijde team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw website up-to-date te houden, zodat je je kunt blijven concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

an image of an entrepreneur woman with blonde curly hair - Online website maken, professionele website maken

Ultra-Overdrive Pakket

Zoveel meer dan compleet

Bij website remake, gaan we verder dan alleen het bouwen van je website. We bieden een compleet pakket aan diensten en tools om alles te dekken wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid – en meer.

Standaard SEO Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen schittert in design maar ook optimaal vindbaar is voor zoekmachines. Van keyword optimalisatie tot technische SEO, wij hebben alles gedekt.

Superieure UX/UI Design

Elke website die wij ontwikkelen, is een meesterwerk van zowel UX (gebruikerservaring) als UI (gebruikersinterface) design – voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke online ervaring.

Essentiële tools en expert tips

Wij rusten je uit met de beste tools en delen insider tips om je website tot een succes te maken, een waarde van meer dan € 1200. Ontdek alle mogelijkheden op onze website: Bekijk Alle Trainingen.

Exclusieve Toegang tot Divi Thema

Krijg levenslange toegang tot het veelzijdige Divi thema voor jouw nieuwe website, inclusief toekomstige updates (waarde van € 249). Heb je een voorkeur voor een ander thema? Laat het ons weten; onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan thema’s.

Levenslange training en tools

Ontvang een gratis online basis WordPress training (waarde van € 97) met levenslange toegang. Dit stelt je in staat om je website te begrijpen en zelf wijzigingen aan te brengen, zodat je altijd up-to-date en flexibel bent.

Gratis

Om jouw website niet alleen prachtig, maar ook professioneel en veilig te maken, inclusief algemene voorwaarden en privacyverklaring zonder extra kosten.

Digitale Planner & Social Media Templates

Kies een digitale planner en social media templates die jouw planning en online betrokkenheid een boost geven. Bewezen effectief: ondernemers zien doelen 50% sneller bereikt en een toename van 60% in sociale betrokkenheid.

Hallo ondernemer uit Eerbeek

Of je nu een gevestigde onderneming hebt in het centrum van Eerbeek of een lokale ambachtelijke winkel runt in de pittoreske straten, onze webdesign experts staan klaar om een unieke online ervaring te creëren die jouw merk doet opvallen.

Van de natuurlijke schoonheid van Nationaal Park Veluwezoom tot aan de bruisende lokale gemeenschap, jouw website zal stralen met een design dat de unieke sfeer van Eerbeek weerspiegelt. We werken nauw met je samen om een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor alle apparaten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen jouw digitale ambities in Eerbeek te verwezenlijken. Samen kunnen we een website bouwen die jouw merk naar nieuwe hoogten tilt in deze levendige Gelderse gemeente.

Online website maken - professionele website maken<br />

Succesverhalen

Vastgoedbeheerteam

Ontdek nu onze sprankelende en innovatieve website voor het vastgoedbeheerteam. Een complete make-over die jouw vastgoedbeheer naar nieuwe hoogten tilt.
 

 

 

 

 

 Meer info

Schone lucht

Het “Schone Lucht” project streeft naar het bevorderen van schone lucht in grote steden in België. En nu introduceren ze de splinternieuwe website! We hebben drie prachtige Figma ontwerpen gemaakt waaruit ze konden kiezen. Na het maken van de keuze zijn we meteen aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. 

 

 

Meer info

Interact Law

Betreed de wereld van grenzeloze juridische mogelijkheden met de gloednieuwe website voor Interact Law. We hebben een krachtige webstrategie ontwikkeld en hebben een website gemaakt die de essentie van Interact Law vastlegt.

 

 

 

 

 

 Meer info

Experts live

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van de Microsoft IT Conference met hun gloednieuwe website. Het is dé bron om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates. Of je nu een technologisch genie bent of nieuwsgierig bent naar de IT-wereld, Microsoft’s conferentie biedt voor ieder wat wils. Neem vandaag nog een kijkje op de sprankelende Experts Live-website en ontdek de magie van de vernieuwde site. 

 

 

 

Meer info

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 31 recensies
Wim Vogelaar
Wim Vogelaar
11. April, 2024.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn ervaring met Ilja van Website Remake voor de nieuwe branding en website van Effort IT was erg prettig. Van begin tot eind verliep de samenwerking soepel, en Ilja's inzet en professionaliteit hebben een website opgeleverd die onze verwachtingen overtrof. De nieuwe look en feel van de site sluiten perfect aan bij onze visie, en de positieve reacties stromen binnen. Een dikke aanrader voor iedereen die zijn online aanwezigheid naar een hoger niveau wil tillen!.
Joery
Joery
3. Januari, 2024.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zeer professioneel en behulpzaam. snel antwoord op al mijn vragen.
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.

Contact

2 + 6 =