Wat leuk dat je deze
pagina gevonden hebt!

User-expierence-website

Let’s go! 

Je hebt zojuist een gedetailleerde rapportage van ons ontvangen, vol met bevindingen en inzichten specifiek voor jouw website. Vraag je je af wat de volgende stap is?

Dit hangt helemaal af van jouw doelstellingen en de geïdentificeerde verbeterpunten. Ben je benieuwd hoe je deze inzichten in actie kunt omzetten? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de mogelijkheden, onder het genot van een digitaal kopje koffie. Laten we samen jouw digitale toekomst vormgeven!

Website optimalisatie

v

Op maat: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij aanpassingen die bij jouw behoeften en budget passen. Kies voor stapsgewijze verbeteringen voor specifieke gebieden of ga voor een totale transformatie met onze volledige makeover-service.

SEO optimalisatie:
Eenmalige Optimalisatie: Perfect voor een snelle boost in zoekresultaten.
Doorlopende SEO Ondersteuning: Ons wekelijks SEO-pakket zorgt voor duurzame resultaten en voortdurende verbetering van jouw website.

Social Media Optimalisatie:

Transformeer je social media kanalen met onze uitgebreide diensten. Of je nu een complete revisie wenst of frisse, nieuwe posts, wij zorgen dat je merk opvalt.

Inplannen kennismaking

UX-design

Offerte aanvragen

Interessegebieden

1 + 13 =

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.