Waarom een website laten bouwen?

Unieke website

Een professionele, responsive en mooie website valt direct op. En het is nodig om op te vallen in deze tijd. Waarom? Er staan zo ontzettend veel websites online, je zult je moeten onderscheiden van de concurrentie. Online zichtbaarheid begint met een goede website die op orde is. Pagina’s en afbeeldingen die kloppen en direct aanspreken. Knoppen die op de juiste plek staan en de juiste kleur hebben. 

Pagina snelheid

Wie wil er nu niet hoger in Google komen? Dan is pagespeed (pagina snelheid) een belangrijk onderdeel van de website. Er zijn twee handige tools om je pagespeed mee te meten. Scoor je een voldoende? Dan is Google daar erg blij mee en zul je hoger komen.

Maar nog belangrijker het is fijn voor je website bezoeker. Mensen haken af als het te lang duurt voordat een website geladen is. Ze gaan door naar de volgende website en de kans is natuurlijk best groot dat het de website van je concurent is. En dat is wat je juist niet wilt.

Heb je niet je website door mij laten maken maar wil je wel graag een snelle website? Vraag dan een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken en om advies te krijgen.

De voordelen van een professionele website

Online zichtbaar zijn. Dat is iets wat je momenteel erg veel om je heen hoort. En tegenwoordig kun je daar als serieus bedrijf ook echt niet meer zonder. Om goed online zichtbaar te zijn voor je (toekomstige) klanten start je met de basis en dat is echt wel je website. Jouw online je visitekaartje! Zo kan iedereen die op jouw website komt direct zien wat je aanbied. Een professionele website is een mooie manier om mensen met jou en je bedrijf kennis te laten maken. Hoe je jouw website tot een succes maakt? Daarbij helpen en adviseren we je graag.

Optimaal

Een zoekmachine zoals Google, Yahoo of Bing wordt tegenwoordig door de meeste mensen gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Deze drie zoekmachines zijn samen goed voor meer dan 90 procent van alle zoekopdrachten. Google is marktleider, goed voor meer dan 60 procent van alle zoekopdrachten op internet. Alleen daarom moet jouw website dik in orde zijn.

Omdat 93 procent van de zakelijke beslissingen worden gemaakt op basis van informatie die een zoekmachine geeft, bereik je slechts 7 procent van de markt als je geen goede website hebt.

Wij geven je tips voor een goede SEO. De basis staat er al voor je, jij hoeft de SEO alleen nog maar aan te vullen. Wij maken jou nieuwe website verkoopgericht. Klanten worden aangemoedigd om door te klikken in de webshop of website.  Door hier rekening mee te houden in het design. Ontwerpelementen zoals Call to Action-knoppen plaatsen wij op strategische plekken op de website. Alles voor een optimaal resultaat.

Aan het werk

De werkwijze is uniek en overzichtelijk en lichten wij graag even toe. Voordat we voor jou aan de slag gaan vul jij een uitgebreid intakeformulier in. Zo kunnen we jouw wensen in kaart brengen en doelstellingen van je website bepalen. Het intake formulier bespreken we samen tijdens een Teams meeting. Op deze manier kunnen we direct met elkaar kennis maken. Na goedkeuring van de offerte en als we alle materialen hebben ontvangen starten we direct met het bouwen van jouw website.  

Wanneer wij de website bij je opleveren, krijg je toegang tot de basis WordPress-training. Zo kun je eventueel zelf kleine wijzigingen doorvoeren. Geen zin en/of geen tijd voor? Wij hebben hier fijne abonnementen voor en nemen op die manier alles voor je uit handen.

Handig om te weten: tijdens het bouwproces ontvang je af en toe een update. Zo kun je bijsturen waar dat nodig is.

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Handige tips om je website te versnellen

Handige tips om je website te versnellen

Een trage website kan ongelooflijk frustrerend zijn en je klanten kosten. Studies hebben aangetoond dat gebruikers verwachten dat een website in 2 seconden of minder laadt, en als het langer duurt dan dat, zullen ze de site waarschijnlijk helemaal verlaten. Als je een...

Altijd content met Jasper

Altijd content met Jasper

Als je een bedrijf hebt, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om achter je computer te gaan zitten, klaar om te werken... Het is tijd om een blog te schrijven of je Social media in te plannen. Maar dan... je hebt absoluut geen idee hebt waarover je moet schrijven....

PHP wat is het en waarom moet het up-to-date zijn?

PHP wat is het en waarom moet het up-to-date zijn?

PHPPHP is een open source programmeertaal die draait op een webserver. Het is een van de meest populaire talen voor developers.  Alle WordPress websites maken gebruik van PHP. PHP is een server-side script, wat betekent dat het op de webserver wordt uitgevoerd, in...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support