🔎 Investeer in een
goed ontwerp

Vinden wat je zoekt

Bezoekers blijven langer

Meer conversie

Terugkerende bezoekers

User-expierence-website

Ux design. Wat is dat

UX design (user experience design) is het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van websites met de ervaring van de gebruiker in gedachten. UX design richt zich op het creëren van een intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en taken snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Het verschil

Benieuwd naar het verschil dat UX design voor jouw website kan maken? Tijdelijk hebben wij dit aanbod. Zo kun jij direct zien hoe UX design het verschil kan maken voor jouw website. 

Hoe kan UX design jouw website verbeteren?

UX design kan jouw website verbeteren door ervoor te zorgen dat jouw bezoekers een positieve en prettige ervaring hebben. Met UX design kunt je een intuïtieve website creëren die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is, wat helpt om de klanttevredenheid en -loyaliteit te verhogen. Daarnaast kan UX design de prestaties van de website verbeteren en de conversie verhogen, wat leidt tot betere resultaten voor jouw bedrijf.

UX-design

Begin vandaag nog met UX-ontwerp

Klaar om jouw website klaar te stomen met UX design? Bij website remake leveren we uitgebreide UX design. Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt samen met u aan een website die is geoptimaliseerd voor gebruikerservaring, zodat jij het meeste uit uw website kunt halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.