🔎 Investeer in een
goed ontwerp

Vinden wat je zoekt

Bezoekers blijven langer

Meer conversie

Terugkerende bezoekers

User-expierence-website

Ux design. Wat is dat

UX design (user experience design) is het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van websites met de ervaring van de gebruiker in gedachten. UX design richt zich op het creëren van een intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en taken snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Het verschil

Benieuwd naar het verschil dat UX design voor jouw website kan maken? Tijdelijk hebben wij dit aanbod. Zo kun jij direct zien hoe UX design het verschil kan maken voor jouw website. 

Hoe kan UX design jouw website verbeteren?

UX design kan jouw website verbeteren door ervoor te zorgen dat jouw bezoekers een positieve en prettige ervaring hebben. Met UX design kunt je een intuïtieve website creëren die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is, wat helpt om de klanttevredenheid en -loyaliteit te verhogen. Daarnaast kan UX design de prestaties van de website verbeteren en de conversie verhogen, wat leidt tot betere resultaten voor jouw bedrijf.

UX-design

Begin vandaag nog met UX-ontwerp

Klaar om jouw website klaar te stomen met UX design? Bij website remake leveren we uitgebreide UX design. Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt samen met u aan een website die is geoptimaliseerd voor gebruikerservaring, zodat jij het meeste uit uw website kunt halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. 

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.