Thobien Inner Healing

In een wereld waarin vrouwen vaak het gevoel hebben alle ballen hoog te moeten houden, waar onvrede en boosheid soms diep verborgen liggen, biedt Thobien Inner Healing een transformerende reis aan. Thobien begeleidt vrouwen tussen de 45 en 65 jaar in hun persoonlijke transformatieproces, waarbij het programma ‘De Reis vanuit jouw Hart’ een krachtig hulpmiddel is. Met de wijsheid van de Quero sjamanen uit Peru en een combinatie van inzichten, rituelen, en ceremonies, wordt een diepgaand helingsproces geïnitieerd.

Het ontstaan van Thobien Inner Healing

Ongeveer 15 jaar geleden bevond Thobien zich op een kruispunt van ontevredenheid en zelfreflectie. Het gevoel van constant klaarstaan voor anderen en de verwaarlozing van haar eigen welzijn brachten haar tot de vraag: “Wie ben ik, en wie wil ik zijn?” Deze zoektocht leidde haar naar de wijsheden van de Quero sjamanen, en hun rituelen waren het startpunt van haar persoonlijke helingsproces. Thobien ervoer meer balans, liefde voor zichzelf en de wereld, en een dieper besef van verbondenheid met het grotere geheel.

De Missie:
Thobien Inner Healing richt zich op vrouwen die hun vrouwelijke kracht zijn kwijtgeraakt, vaak door zichzelf weg te cijferen voor anderen. Via rituelen, (vuur) ceremonies, meditaties, en visualisaties helpt Thobien hen hun eigen kracht te herontdekken. Het doel is om vanuit onvrede naar vrede in henzelf te leven, met als resultaat een leven van bewustwording en bewust-zijn.

De Helende Reis:
Belangrijk is te benadrukken dat het proces van bewustwording naar bewustzijn geen ‘quick fix’ is. Het is een voortdurende reis die vrouwen steeds dichter bij zichzelf brengt, waarbij zelfheling plaatsvindt vanuit liefde voor zichzelf en de wereld. Thobien gelooft in de kracht van collectieve transformatie en streeft naar een wereld van Licht en Liefde, waarin harmonieus samenleven mogelijk is.

Klanten en doelgroep:
Thobien’s klanten zijn vrouwen tussen de 45 en 65 jaar, die het gevoel hebben zichzelf te verliezen in de zorg voor anderen. Deze vrouwen staan open voor zelfontdekking en willen de reis van bewustwording naar bewust-zijn maken. De focus ligt op het herstellen van vrouwenkracht en het omarmen van een leven in vrede en compassie.

De kracht van essentiële oliën:
Als aanvulling op haar werk maakt Thobien gebruik van de kracht van essentiële oliën, een prachtige gift van Moeder Aarde. Deze oliën dragen bij aan het helingsproces en versterken de verbinding met de natuur.

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Professionele website met webshop opzetten

Professionele website met webshop opzetten

Een professionele website met een geïntegreerde webshop is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om hun producten of diensten zowel lokaal als wereldwijd aan te bieden. In dit artikel bespreken we de...

Run with Floor’s Unieke Aanpak

Run with Floor’s Unieke Aanpak

Over Run with Floor: Een Holistische Benadering van MarathontrainingBij Run with Floor draait alles om de unieke intuïtieve methode. Geen standaard trainingsschema's, maar een op maat gemaakte benadering die rekening houdt met jouw leven, jouw lichaam en jouw geest....