Content creatie & 
social media

Creëer betekenisvolle interacties met jouw doelgroep

Online impact

Een sterke online aanwezigheid essentieel is in de huidige digitale wereld. Daarom bieden wij uitgebreide content creatie en social media diensten om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Wij maken boeiende en relevante inhoud te creëren die aansluit bij jouw merkidentiteit en de doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om het maken van boeiende video’s, het ontwikkelen van informatieve infographics of het beheren van uw social media kanalen, wij hebben de expertise om uw boodschap effectief over te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van verschillende social media platforms, waaronder LinkedIn, Pinterest, Facebook en Instagram. We begrijpen de unieke kenmerken van elk platform en passen onze strategieën dienovereenkomstig aan, zodat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt op het juiste kanaal.

Optimaliseren

Bespaar tijd en haal resultaat met professioneel social media beheer

De voordelen op een rij:

  1. Professionele strategie en expertise
  2. Tijd- en kostenbesparing
  3. Consistentie en kwaliteit
  4. Doelgroepbereik en groei
  5. Monitoring en analyse
leren-uitgeverij-het-noorderlicht

Business boost

Ontdek ons uitgebreide social media pakket – alles wat je nodig hebt voor een succesvolle aanwezigheid op verschillende platforms:

1. Strategie en planning: We beginnen met het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij jouw doelstellingen. We definiëren jouw doelgroep, stellen de juiste platforms vast en creëren een contentkalender om consistentie te waarborgen.

2. Content creatie: Ons ervaren team van content creators zorgt voor boeiende en relevante content voor al jouw social media platforms. We maken visuele en schriftelijke content die de aandacht trekt en betrokkenheid stimuleert.

3. Platformbeheer: We nemen het volledige beheer van jouw social media accounts op ons. Dit omvat het plaatsen van berichten, het beantwoorden van reacties en het monitoren van jouw online reputatie. We zorgen ervoor dat jouw accounts actief en betrokken blijven bij jouw doelgroep.

4. Community management: We stimuleren interactie en betrokkenheid met jouw volgers. We beantwoorden vragen, reageren op opmerkingen en bouwen een waardevolle online community rondom jouw merk.

5. Prestatiemonitoring en rapportage: We houden de prestaties van jouw social media accounts nauwlettend in de gaten. We analyseren de resultaten, meten het succes van de campagnes en bieden regelmatige rapportage, zodat je altijd op de hoogte bent van de impact van jouw social media activiteiten.

Met ons social media pakket hoef je je geen zorgen te maken over het maken van content, het beheren van accounts of het meten van betrokkenheid. Wij nemen dit alles voor jou uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw social media aanwezigheid naar nieuwe hoogten brengen!

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

15 + 8 =