Lanceer met succes,
SEO magie 

Voor een vliegende start

Standaard bij elke website, webshop en online leeromgeving

Als jij een gloednieuwe website lanceert of je bestaande online aanwezigheid wilt versterken, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze toegewijde SEO-experts staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw website meteen vanaf de start zoekmachinevriendelijk is.

Maar, waarom?

Een sterke online aanwezigheid begint met een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed wordt begrepen door zoekmachines. Bij website remake begrijpen we dat de basis van een succesvolle SEO-strategie begint bij de bouw van de website. Daarom bieden we de volgende standaard SEO-diensten bij de oplevering van jouw nieuwe site.

Wat wij doen

  • On-Site SEO-optimalisatie: We zorgen voor een juist gebruik van zoekwoorden, meta-tags, URL-structuur en content om ervoor te zorgen dat je website zoekmachinevriendelijk is.

  • Responsief Ontwerp: Je site wordt geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten, waardoor je een breder publiek kunt bereiken.

  • Contentstructuur: We zorgen voor een duidelijke en georganiseerde contentstructuur met goed gebruik van heading tags voor optimale zoekmachine-indexering.

  • Laadsnelheid van de Website: We optimaliseren de laadtijd van je website, wat niet alleen goed is voor SEO, maar ook voor de gebruikerservaring.

  • Beveiliging met een SSL-certificaat: We waarborgen de veiligheid en privacy van je bezoekers door een SSL-certificaat te implementeren.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Een gebruiksvriendelijke website is van essentieel belang voor zowel bezoekers als zoekmachines. We zorgen ervoor dat je site gemakkelijk te navigeren is.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.

Contact

15 + 6 =