Vergroot je online
zichtbaarheid van je bedrijf

Met SEO

Geen SEO-stress voor jou wij fixen die topposities

Jij hebt een visie, een doel en een ongelooflijke drang om online zichtbaar te zijn. Je wilt niet luidruchtiger zijn, maar effectiever ranken. Je wilt jouw merk en diensten opvallend en organisch laten verschijnen in zoekresultaten. Met ‘SEO Supercharge’ duiken we vanaf dag één in actie, zonder te verzanden in de wirwar van zoekwoorden. Gestructureerd en met volledige focus optimaliseren we jouw online aanwezigheid, zodat je al in de eerste week een boost ziet in je verkeer, engagement en potentiële klanten. Stel je voor wat er gebeurt wanneer Google echt voor jou gaat werken!

Succesverhalen 

Deze bedrijven zijn je voor gegaan. 
SEO

Herkenbaar?

  • Je hebt een duidelijke visie voor je merk, maar als het gaat om zichtbaarheid in zoekmachines, voel je je verloren.
  • Je denkt er vaak over na om je SEO-strategie bij te werken, maar angst voor technische hobbels of het missen van de markt houdt je tegen.
  • Je spendeert uren aan het onderzoeken van zoekwoorden en het optimaliseren van teksten, maar twijfelt of je wel de juiste snaar raakt bij je doelgroep.
  • Hoewel je een overvloed aan content-ideeën hebt, lijkt het implementeren van een samenhangende en effectieve SEO-strategie een berg waar je niet overheen komt.
  • Je website staat bol van waardevolle content, maar zonder de juiste SEO-strategie weten potentiële klanten niet eens dat je bestaat.

Jouw SEO, jouw budget

Zie ons voorbeeld en vraag je eigen voorstel aan

Bang voor een prijsschok?

Relax, en check ons ongecensureerde rekenvoorbeeld!

$

Per maand

Keyword research en analyse voor 10 zoekwoorden.

Linkbuildingstrategie en uitvoering.

Optimalisatie van meta-tags en title-tags.

Opleveren technische rapportage + advies

Sitemap creatie en indiening bij zoekmachines.

Maandelijkse rapportage van zoekwoordposities.

€325,-

Per maand

Keyword research en analyse voor 20 zoekwoorden.

Linkbuildingstrategie en uitvoering.

Optimalisatie van meta-tags en title-tags.

Opleveren technische rapportage + advies

Sitemap creatie en indiening bij zoekmachines.

Maandelijkse rapportage van zoekwoordposities.

€345,-

Het proces

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

7 + 11 =