Bezoekers naar
je website

Zonder geld te inversteren in advertenties

Website bezoekers voor de lange termijn

SEO is essentieel voor je bedrijf.

SEO is een ongelooflijk belangrijk stukje van de marketingpuzzel. Het kan het verschil betekenen tussen bezoekers die je site vinden als ze online zoeken, of verdwalen in de vergetelheid. Als SEO effectief wordt toegepast, samen met andere marketingtactieken, zullen potentiĆ«le klanten geen moeite meer hebben om je online aanwezigheid te vinden en zo toegang krijgen tot wat je bedrijf te bieden heeft. Vergeet niet – SEO is er voor jou, dus waarom zou je het je niet laten helpen?

Experts op het gebied van SEO

Hoger in Google

We willen je helpen je bedrijf te laten groeien en nieuwe hoogten te bereiken. Met onze hulp kunnen we je daar sneller en efficiƫnter brengen dan wanneer je het allemaal zelf zou proberen te doen. Bovendien is ons team ervaren in SEO, zodat je weet dat het werk van hoge kwaliteit zal zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! We bespreken je bedrijfsdoelen en hoe we die samen kunnen bereiken door middel van onze SEO diensten.

Wij nemen het voor je uit handen

Geen tijd en moeite

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines vergt tijd en inspanning, vooral als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste SEO-trends. Bij Website Remake zijn we volledig thuis in de laatste SEO-technieken en bieden we verschillende betaalbare SEO-pakketten aan om je website zoekmachinevriendelijk te maken, zowel on-page als off-page.

Wij nemen alles voor je uit handen en bieden maandelijks rapportages aan, evenals handige tips om nog meer verkeer naar je website te trekken. Maak je je zorgen over technische termen die je niet begrijpt? In onze blogs leggen we alles uit, of bel ons voor advies.

Veelgestelde vragen

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation en vertegenwoordigt de praktijk van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in populaire zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO omvat een verscheidenheid aan technieken, waaronder trefwoordonderzoek, linkbuilding en het creĆ«ren van inhoud om de positie op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) voor de beoogde trefwoorden van een site te verbeteren. SEO-activiteiten kunnen zowel on-page als off-page zijn, met als uiteindelijk doel websites te helpen het organische of onbetaalde verkeer van de zoekmachine zelf te vergroten. SEO wordt vaak gezien als een effectieve manier voor bedrijven om online verkeer, leads en inkomsten te genereren.

Hoe kan ik de SEO van mijn website verbeteren?

SEO is een belangrijk onderdeel van website optimalisatie en kan een belangrijke factor zijn in het verbeteren van de zichtbaarheid en rankings van je website. SEO omvat het onderzoeken van populaire zoekwoorden in je branche, het maken van inhoud die SEO-vriendelijk is, ervoor zorgen dat de metadata van een pagina correct is geconfigureerd, het indienen van een XML-sitemap bij zoekmachines, en het consequent controleren van de SEO-prestaties. SEO vereist geduld, doorzettingsvermogen en toewijding, maar de inspanning wordt na verloop van tijd beloond met meer organisch verkeer. SEO is eerder een langetermijnstrategie dan een snelle oplossing, dus iedereen die zijn SEO-profiel wil verbeteren moet zich inzetten voor voortdurende SEO-ontwikkeling.

De meest gemaakte SEO fouten

SEO-fouten kunnen kostbaar zijn, want ze kunnen voorkomen dat je website zijn volledige potentieel bereikt. Veel mensen maken de fout om SEO te verwaarlozen voor hun bedrijf, wat leidt tot verminderde zichtbaarheid in de resultaten van zoekmachines en minder conversies. Moderne SEO richt zich opĀ  keywordgebruik binnen de inhoud en metadata aan. Daarnaast is het over het hoofd zien van metabeschrijvingen, titels en URL’s een veelgemaakte SEO-fout die kan leiden tot een slechte paginaranking bij zoekmachines. Ten slotte kan het niet vaak genoeg bijwerken van inhoud om de relevantie aan te tonen, leiden tot Google-straffen die de paginarank verlagen. Het vermijden van SEO-fouten is cruciaal voor een succesvolle SEO-implementatie en zal resulteren in een grotere zichtbaarheid van de website en meer conversies.

Hoe kan ik de SEO vooruitgang van mijn website bijhouden?

SEO speelt een essentiƫle rol bij het genereren van gekwalificeerd verkeer naar je website. Het bijhouden van SEO-voortgang is een belangrijk onderdeel van elke SEO-strategie en moet regelmatig gebeuren om er zeker van te zijn dat je SEO-inspanningen werken. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar die je kunnen helpen de SEO-voortgang te volgen. Deze kunnen variƫren van SEO auditing tools van derden tot monitoring diensten specifiek voor SEO zoekwoorden. Weten hoe goed je SEO-campagnes presteren is een cruciaal onderdeel bij het stimuleren van leads en conversies, dus het is belangrijk om de SEO regelmatig bij te houden.

Wat zijn enkele veel voorkomende SEO mythes?

SEO kan voor sommige mensen een verwarrend onderwerp zijn, omdat er een aantal mythen en misvattingen bestaan die een verkeerd beeld van SEO kunnen geven. Een veel voorkomende SEO mythe is dat SEO alleen gaat over het bereiken van top posities in zoekmachines. Hoewel het bij SEO inderdaad gaat om het optimaliseren van sites om hoger in de zoekresultaten te komen, gaat het bij SEO om veel meer. SEO omvat het optimaliseren van de gebruikerservaring, ervoor zorgen dat pagina’s toegankelijk en doorzoekbaar zijn voor zoekmachines, het verbeteren van de bruikbaarheid, en het creĆ«ren van inhoud waar gebruikers zich mee bezig willen houden. Een andere populaire SEO mythe is dat SEO gemakkelijk is en met minimale inspanning kan worden gedaan – niets is minder waar. SEO vereist deskundigheid en toewijding om het goed te doen, wat betekent dat je bovenop de veranderingen in de industrie moet blijven en tegelijkertijd moet kunnen anticiperen op toekomstige trends.

Hoe lang moet ik mijn SEO doen voordat ik resultaten zie?

SEO doe je voor altijd, zo lang je bedrijf bestaat. Als wij de SEO voor je oppakken moet je rekening houden met een maand of 5 a 6 voordat je verschil gaat merken. Daarnaast zijn er ook verschillende dingen die je makkelijk zelf op kunt pakken. Hierover vertellen wij je alles als we voor je aan het werk gaan.

Bezoekers voor de lange termijn

Waarom je zoekwoordenonderzoek nodig hebt

Weet je niet welke vragen jouw doelgroep beantwoord wil zien op je website? Of welke zoekwoorden je moet gebruiken om hoger in zoekmachines te scoren? Maak je geen zorgen, wij doen hier onderzoek naar en delen deze inzichten met jou. Zo kun jij je website en content beter afstemmen op je doelgroep.

Met de trefwoorden uit ons onderzoek ben je in staat om boeiende en kwalitatieve inhoud te creƫren die gegarandeerd meer aandacht en lezers zal trekken.

Dit is wat klanten zeggen

Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeƫn voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.