SEO proof!

Elke website die wij opleveren is standaard SEO geoptimaliseerd.

Bouw de allersterkste basis

Hier gunnen wij elke ondernemer een absolute topper van een website. Een website die niet alleen indruk maakt op bezoekers, maar vooral nieuwe klanten weet aan te trekken. Bij ons krijg je een website die 100% SEO-proof is, waardoor je gegarandeerd gevonden wordt in de zoekresultaten. Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een website die de concurrentie achter zich laat en jouw bedrijf laat schitteren in de digitale wereld.

Pagespeed

We optimaliseren de snelheid van je website. Waarom is dit belangrijk? Snellere laadtijden zorgen voor een betere gebruikerservaring, hogere rankings in zoekmachines en een hogere conversieratio.

Responsive design

We zorgen ervoor dat je website perfect wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Waarom is dit van belang? Een responsieve website bereikt een breder publiek, verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de kans op conversies.

 

Meta omschrijving

We optimaliseren de meta-omschrijvingen van je pagina’s. Waarom is dit relevant? Een goede meta-omschrijving trekt de aandacht van zoekmachinegebruikers en moedigt ze aan om op jouw website te klikken, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

H1 en H2

We optimaliseren de koppen (H1 en H2) op je website. Waarom is dit van waarde? Goed gestructureerde koppen verbeteren de leesbaarheid van je inhoud, maken het gemakkelijker voor zoekmachines om je pagina’s te begrijpen en helpen bij het rangschikken van relevante zoekresultaten.

 

Linkbuilding

We leggen uit wat linkbuilding is en wat het voor jou kan betekenen. Waarom is dit interessant? Kwalitatieve backlinks naar je website vergroten de autoriteit en geloofwaardigheid, wat leidt tot hogere rankings in zoekmachines en meer verkeer.

 

SEO rapportage 

We bieden gedetailleerde rapporten die inzicht geven in de prestaties van je website en kansen om te groeien. Waarom is dit waardevol? Door inzicht te krijgen in je SEO-statistieken kun je gerichte verbeteringen aanbrengen, je concurrentie voorblijven en je online aanwezigheid versterken.

 

De beste basis die je je maar wensen kunt

SEO voor jouw website

De SEO activiteiten voor jouw website werken het allerbeste als je dit wekelijks doet. Je hebt nu een goede basis dat is zeker. Actief aan de slag met SEO? Is jouw website niet door ons gemaakt maar wil je wel graag meer bezoekers naar je website? Klik op de onderstaande knop voor meer info. 

 

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.