SEO proof!

Elke website die wij opleveren is standaard SEO geoptimaliseerd. 

Bouw de allersterkste basis

Hier gunnen wij elke ondernemer een absolute topper van een website. Een website die niet alleen indruk maakt op bezoekers, maar vooral nieuwe klanten weet aan te trekken. Bij ons krijg je een website die 100% SEO-proof is, waardoor je gegarandeerd gevonden wordt in de zoekresultaten. Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een website die de concurrentie achter zich laat en jouw bedrijf laat schitteren in de digitale wereld.

Pagespeed

We optimaliseren de snelheid van je website. Waarom is dit belangrijk? Snellere laadtijden zorgen voor een betere gebruikerservaring, hogere rankings in zoekmachines en een hogere conversieratio.

Responsive design

We zorgen ervoor dat je website perfect wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Waarom is dit van belang? Een responsieve website bereikt een breder publiek, verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de kans op conversies.

 

Meta omschrijving

We optimaliseren de meta-omschrijvingen van je pagina’s. Waarom is dit relevant? Een goede meta-omschrijving trekt de aandacht van zoekmachinegebruikers en moedigt ze aan om op jouw website te klikken, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

H1 en H2

We optimaliseren de koppen (H1 en H2) op je website. Waarom is dit van waarde? Goed gestructureerde koppen verbeteren de leesbaarheid van je inhoud, maken het gemakkelijker voor zoekmachines om je pagina’s te begrijpen en helpen bij het rangschikken van relevante zoekresultaten.

 

Linkbuilding

We leggen uit wat linkbuilding is en wat het voor jou kan betekenen. Waarom is dit interessant? Kwalitatieve backlinks naar je website vergroten de autoriteit en geloofwaardigheid, wat leidt tot hogere rankings in zoekmachines en meer verkeer.

 

SEO rapportage 

We bieden gedetailleerde rapporten die inzicht geven in de prestaties van je website en kansen om te groeien. Waarom is dit waardevol? Door inzicht te krijgen in je SEO-statistieken kun je gerichte verbeteringen aanbrengen, je concurrentie voorblijven en je online aanwezigheid versterken.

 

De beste basis die je je maar wensen kunt

SEO voor jouw website

De SEO activiteiten voor jouw website werken het allerbeste als je dit wekelijks doet. Je hebt nu een goede basis dat is zeker. Actief aan de slag met SEO? Is jouw website niet door ons gemaakt maar wil je wel graag meer bezoekers naar je website? Klik op de onderstaande knop voor meer info. 

 

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.