fbpx

De beste SEO voor mondhygiënisten

U weet inmiddels hoe belangrijk het is om hun vaardigheden en tandheelkundige diensten online te promoten. Als betrouwbare mondhygiënist heeft u mogelijk de vaardigheden en certificeringen om uw patiënten te behandelen. Bouw uw aanwezigheid online op en start uw marketingcampagne. Bij website remake kunnen we u ook helpen met het maken van een nieuwe website. Voldoet de website nog? Dan gaan we aan de slag met die website en maken wij hem SEO technische helemaal in orde.

U

Zoekwoorden

Creëer SEO-vriendelijke content met relevante zoekwoorden

Meetbaar resultaat

Volg de paginaweergaven, ranking en andere details van uw website met regelmatige rapporten

Google Mijn Bedrijf

Onderhouden van bedrijfsvermeldingen op GMB (Google Mijn Bedrijf) en Yelp.

Lokaal vindbaar zijn voor nieuwe clienten

Patiënten gaan niet graag naar een kliniek in een andere stad voor een mondhygiënist.. Ze zoeken lokale professionals om hun gebit te laten verzorgen. Daarom hebben we lokale SEO opgenomen in het marketingpakket voor mondhygiënisten. Onze tactiek brengt uw boodschap over op uw doelgroep op de locatie. Start dus uw website en schakel ons team in voor lokale SEO-campagnes.

U vindt Google Map met de locatie van uw praktijk. Bovendien zijn uw bedrijfsadres en contactgegevens zichtbaar voor patiënten vanuit de locatie.

Hoe haal je meer waarde uit je website

 • Laat zien waar de praktijk voor staat,
 • Verhoog de conversieratio voor uw website
 • Toon je vaardigheden met video’s en andere visuele elementen
 • Verhoog uw organische verkeer
 • Plaats informatieve en boeiende inhoud

Zoekwoorden

Verschillende patiënten zoeken mondhygiënisten voor mondzorg. Ze vinden het ook leuk om een langdurige relatie met de mondhygiënisten op te bouwen voor een regelmatige mondgezondheidscontrole.

Onze professionals kiezen voor long-tail zoekwoorden die uit een aantal woorden bestaan. Hoewel sommige zoekwoorden een laag zoekvolume hebben, zorgen ze voor een zeer gericht verkeer. We nemen de tijd om zoekwoorden grondig te onderzoeken en de rang van uw website te verhogen.

Een solide basis

Het aantal backlinks en hun kwaliteit hebben invloed op de positie van uw website in de natuurlijke zoekresultaten. We richten ons echter op beide factoren en stellen u in staat om links van hoge kwaliteit te verdienen. Bovendien kunt u contact opnemen met marktleiders met de beste backlinks. Links zijn een van de belangrijke factoren voor SEO-campagnes voor mondhygiënisten.

Op de website optimaal te promoten kijken wij ook naar het technische gedeelte van de website. Want zonder een goede en stevige basis kom je niet ver.

De website

 • Beveiliging
  Google hecht veel belang aan SSL-gecertificeerde websites. Onze webontwikkelaars en hostingserviceproviders voegen dit certificaat toe aan uw site. U kunt uw site beschermen tegen cyberaanvallen en de gegevens veilig houden.
 • Snelheid
  Een website met een laadsnelheid van minder dan 3 seconden kan het beste presteren. Daarom testen we de laadsnelheid van uw website en verminderen we het risico op het verliezen van bezoekers.
 • Mobielvriendelijkheid 
  Meer dan 50% van de zoekopdrachten komt van mobiele platforms. Wij zorgen ervoor dat uw mondhygiënistenwebsite soepel werkt voor zowel desktop- als mobiele platforms.

Benieuwd geworden

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

7 + 6 =