fbpx

SEO voor makelaars

De vastgoedsector is elk jaar booming. Terwijl kopers op zoek zijn naar goedkope woningen en grond, proberen verkopers woningen tegen een hoger tarief te verkopen. Laat een website door ons bouwen en zorg er direct voor dat de SEO op orde is. Heb je al een website? Dan kunnen we direct voor je aan de slag voor een goede en organische SEO.

We begrijpen dat je verschillende concurrenten hebt in de vastgoedsector. Bovendien nemen het aantal vastgoedvragen elk jaar toe. Waarom zou je dan niet aan je SEO-campagne beginnen? Zonder een hoge ranking kan uw website de doelklanten niet bereiken. 

U

Zoekwoorden

Creëer SEO-vriendelijke content met relevante zoekwoorden

Meetbaar resultaat

Volg de paginaweergaven, ranking en andere details van uw website met regelmatige rapporten

Google Mijn Bedrijf

Onderhouden van bedrijfsvermeldingen op GMB (Google Mijn Bedrijf) en Yelp.

Wij hechten belang aan lokale SEO voor makelaars

Verschillende huizenkopers zoeken naar onroerend goed en huizen op een bepaalde locatie. Daarom is lokale SEO belangrijker dan ooit voor makelaars. Vastgoedbeleggers kunnen bijvoorbeeld hun start beginnen met trefwoorden als:

  • De beste makelaarskantoor bij mij in de buurt
  • De makelaars in [stad]

Laten we daarom een lokale SEO-campagne starten voor je vastgoedbedrijf. Wij maken je GMB-pagina (Google Mijn Bedrijf) aan en integreren uw GMB-profiel in de bedrijfswebsite. GMB kan een groot verschil maken wat betreft de vindbaarheid in de regio. Zorg er dus voor dat deze helemaal up tot date is.

De website

Voordat we aan de slag gaan met de SEO gaan we eerste de website onder de loep nemen. Denk dan aan:

On-page SEO

We inspecteren de elementen op de pagina, waaronder de kwaliteitsinhoud, trefwoorden, afbeeldingen en koptags. Onze zoekwoordenanalyse en concurrentieonderzoek stellen ons in staat om een resultaatgerichte campagne te voeren.

Paginasnelheid

Hoewel uw website verkeer begint te ontvangen, kunnen verschillende bezoekers deze verlaten vanwege de langzaam ladende pagina. Wij weten dat paginasnelheid een van de rankingfactoren is. Wij zorgen ervoor dat uw website soepel werkt op zowel desktop- als mobiele versies. Jouw vastgoedwebsite zou niet meer dan 2 seconden nodig hebben om te laden.

Een backlinkprofiel maken

Backlinks van een zeer gezaghebbende website zullen uw websiterangschikking verhogen. Irrelevante en spamachtige links hebben echter invloed op de rang. Daarom begeleiden wij u bij het verkrijgen van links van betrouwbare websites.

Tracking instellen

Wij koppelen uw website aan verschillende meetinstrumenten en volgen de SEO campagne. Zo ontvang je maandelijks een analytische rapport over de SEO-campagne voor onroerend goed. We interpreteren ook de gegevens en passen onze lopende campagne aan.

Benieuwd geworden

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kun jij wel wat hulp en advies gebruiken voor jouw website? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

11 + 3 =