fbpx

SEO voor accountant

U hebt een accountskantoor dat wel wat meer naamsbekendheid in de buurt kan gebruiken. De website is al dik in orde maar klanten komen nog niet binnen via de website. En dat is jammer, maar daar is wat aan te doen.

Het is echter niet eenvoudig om een positie te bemachtigen op de eerste pagina van het zoekresultaat op Google. Daarom heeft u SEO-services nodig voor uw boekhoudbedrijf of accountskantoor. U kunt vertrouwen op onze SEO-professionals, omdat we hiervoor bewezen technieken toepassen.

Zichtbaarheid en geloofwaardigheid zijn de belangrijkste factoren voor het behalen van succes in uw accountskantoor. Om beide dingen te krijgen, hier hebben wij verschillende SEO pakketten voor. We brengen waardevol verkeer naar de website van uw accountskantoor. 

U

Zoekwoorden

Creëer SEO-vriendelijke content met relevante zoekwoorden

Meetbaar resultaat

Volg de paginaweergaven, ranking en andere details van uw website met regelmatige rapporten

Google Mijn Bedrijf

Onderhouden van bedrijfsvermeldingen op GMB (Google Mijn Bedrijf) en Yelp.

Onze SEO aanpak voor accountants

Het kost meer tijd en moeite om de nieuwste SEO-trends te onderzoeken. Hier zijn wij helemaal in thuis. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste SEO technieken. Wij bieden verschillende betaalbare SEO pakketten aan.  Onze off-page en on-page SEO-diensten voor accountants maakt uw website zoekmachinevriendelijk. Wij nemen alles voor u uit handen.

Als u wilt beheert het website remake team alles, van het ontwerpen van websites tot zoekwoordonderzoek en linkbuilding. 

Wij letten op de details

Uw website heeft een sitemap nodig om elke pagina te loggen. Het stelt Google in staat om de belangrijkste pagina’s op uw website te identificeren. U kunt op ons vertrouwen om de meest technische items te beheren.

Meta beschrijvingen

Headertags die aan de inhoud zijn toegevoegd

Alt-titels van afbeeldingen

Plaatsing van zoekwoorden op elke pagina

Interne koppeling tussen webpagina's

404 fouten en verwijderde pagina's

Vindbaar voor de mensen in de regio

Sommige accountants verliezen deals, omdat hun bedrijven niet zichtbaar zijn voor hun potentiële klanten in de plaats waar ze actief zijn. Daarom hechten we belang aan lokale marketingcampagnes. We controleren de juistheid van uw bedrijfsadres, naam, telefoonnummer en openingstijden tijdens onze audit. We zullen elke vermelding beoordelen om het verlies van potentiële klanten te voorkomen.

Wij maken uw backlinking profiel aan

We stellen u in staat om backlinks te krijgen van verschillende gezaghebbende websites. Onze linkbuilding campagnes zijn effectief in het aantrekken van verkeer naar uw site.

Huur onze SEO-professionals in en voer de marketingcampagne uit. Onze doorlopende campagne zal betaalbaar voor u zijn en uw zakelijke website zal een grote hoeveelheid verkeer ontvangen. Onze maandelijkse rapportage geeft u een beeld van hoe ons team werkt voor uw boekhoudbedrijf.

Benieuwd geworden

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

13 + 10 =