Nieuwe website Quilt Studio Cis

Bij Website Remake zijn we altijd enthousiast om te werken aan projecten die creativiteit en vakmanschap combineren. Een perfect voorbeeld hiervan is ons recente project voor Quilt Studio Cis.

Quilt Studio Cis – Een Nieuwe WooCommerce Webshop

Ik ken Francisca, de eigenaresse van Quilt Studio Cis, al een tijdje. Toen ze me vroeg om een basis WooCommerce webshop voor haar te maken, was ik meteen enthousiast. Het doel was om een gebruiksvriendelijke webshop te creëren die zij zelf gemakkelijk kan vullen met haar prachtige quiltproducten en materialen.

De Basis staat!

De basis van de webshop staat inmiddels, en Francisca is al druk bezig met het vullen van de shop. Het platform is zo ontworpen dat zij eenvoudig nieuwe producten kan toevoegen en beheren, zonder technische kennis nodig te hebben. Dit maakt het voor haar mogelijk om zich volledig te concentreren op haar passie voor quilten en het aanbieden van haar unieke producten.

Meer dan een Webshop

Wist je trouwens dat Francisca niet alleen een webshop heeft, maar ook een creatief café runt en workshops geeft in Laag-Soeren? Bij Quilt Studio Cis kun je terecht voor inspirerende quiltworkshops en gezellige bijeenkomsten waar creativiteit en gezelligheid centraal staan.

Bekijk het Resultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek de nieuwe webshop van Quilt Studio Cis en ontdek de veelzijdigheid van Francisca’s aanbod. We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om te zien hoe Quilt Studio Cis blijft groeien en bloeien.

Bij Website Remake zijn we toegewijd aan het helpen van creatieve ondernemers zoals Francisca om hun online aanwezigheid te versterken. Heb je ook een project dat je naar een hoger niveau wilt tillen? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Branche 

Creatief

Opgeleverd 

Webshop

 

 

Schoonheidssalon-website