fbpx
De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.

Water en Meer

De vorige website van Frans ging al een tijdje mee. Nadat hij gehackt werd, werd het toch echt wel tijd voor een nieuwe website. Dit is binnen een paar dagen gerealiseerd. Zo snel kan het gaan ;). 

Branche

Water en Meer

Opgeleverd 

Informatieve website 

Bezoek de website

Water en Meer 

elegant-theme-website
mooie-wordpress-website
Hobbit-homes-duurzaam-reponsive

In 2015 ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan en toen is mijn website initieel even snel in elkaar gezet. In 2022 bleek de website te zijn gehackt en waren alle gegevens gemengd met Bitcoin aanprijzingen. En ik kon niet meer inloggen met mijn inlognaam en wachtwoord

Dit heeft Ilja direct voor mij opgelost. Zodat de website in elk geval weer bereikbaar en functioneel was. Ik kon daarna zelf de teksten weer aanpassen.

Ilja adviseerde om een nieuwe website te laten maken met betere beveiliging en plug ins.

Voor ons tweede bedrijf, had Ilja de website blackhatgallery.eu gemaakt in 2020 en dat was ons zeer goed bevallen, dus na ontvangst van haar offerte direct aan Ilja opdracht gegeven en gelukkig was zij ook nu weer meteen beschikbaar.

We hebben de wensen doorgenomen en zij is met de aangeleverde teksten aan de slag gegaan.

Binnen een dag lag eerste ontwerp voor en na hier een paar aanpassingen aan te hebben gemaakt ging alles in volle vaart door.

Erg prettig is voor mij dat zij echt alles wat betreft de website met ontwerp en plug ins uit handen neemt. Heerlijk voor iemand die daar niet in thuis is.

Ilja, was weer een genot om met je te werken en van de ene ZZP’er naar de ander wil ik je zeggen ga zo door. PERFECT.

ZZP’ers blijf samen de economie aanjagen.

Frans Verstappen

Water en meer

hobbit-homes

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support