Ontdek de nieuwe website: Zakelijk in Beeld

Met trots kondigen we de lancering aan van de nieuwe website voor Zakelijk in Beeld: dé partner voor organisaties die zichtbaar willen zijn met video!

In een tijd waarin de vraag naar video al jaren toeneemt, begrijpen we dat organisaties video snel en flexibel willen inzetten. Daarnaast is het belangrijk dat vloggende medewerkers zowel deskundig als authentiek overkomen. Daarom helpen wij organisaties om zelf te leren filmen en vloggen met hun smartphone.

Als oud-NOS journalisten met bijna 20 jaar televisie-ervaring en meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van groepen, hebben we de kennis en expertise om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met de smartphone als perfecte tool kun je niet alleen filmen, maar ook bewerken en direct publiceren.

Onze missie is om jou en je team te voorzien van de nodige vaardigheden en inzichten om effectieve videocontent te creëren. We bieden praktische trainingen en workshops op maat, waarbij we ons richten op het ontwikkelen van jullie film- en vlogtalenten. Of je nu wilt leren hoe je een boeiende bedrijfsvideo maakt, interne communicatie verbetert via vlogs of je social media strategie versterkt met videocontent, wij staan klaar om je te begeleiden.

Ontdek nu onze nieuwe website en leer hoe Zakelijk in Beeld jouw organisatie kan helpen om video als krachtig communicatiemiddel in te zetten. Samen maken we jouw bedrijf zichtbaar en bereiken we nieuwe hoogten met video!

Branche 

Zakelijk

Opgeleverd 

Website

 

 

Divi-vacature-website
vacature-responsive
Wordpress-vacature-website