fbpx

Unieke website voor makelaars

De vastgoedsector is elk jaar booming. Terwijl kopers op zoek zijn naar goedkope woningen en grond, proberen verkopers woningen tegen een hoger tarief te verkopen. Laat een website door ons bouwen en zorg er direct voor dat de SEO op orde is. Een razendsnelle website waar niet alleen de klant blij van wordt maar Google ook. Wat weer resulteert in een hogere ranking. 

We begrijpen dat je verschillende concurrenten hebt in de vastgoedsector. Bovendien nemen het aantal vastgoedvragen elk jaar toe. Laat ons de website bouwen. Zonder een hoge ranking kan uw website de doelgroep niet bereiken.

Webdesign speciaal voor makelaarskantoren

Ons team heeft een sterke kennis en vaardigheden op het gebied van vastgoedwebsiteontwikkeling. Ons aangepaste webdesign weerspiegelt een professioneel imago en zo kunt jij je online zichtbaarheid vergroten. Onze ontwikkelaars en programma’s ontwerpen bekroonde websites met een constante focus op de bruikbaarheid en functies. Je kunt een blijvende indruk maken met onze op maat ontworpen website.

Unieke landinspagina’s 

We begrijpen dat het ontwerp van een landingspagina een verschil kan maken in de beslissingen van de bezoekers over het invullen van een formulier. Ons belangrijkste doel is om de ogen van uw bezoekers te richten op uw CTA-knop. Daarom maken we deze knop anders dan andere elementen op de webpagina. Wij kiezen ook de juiste lettertypestijl, lettergrootte en kleurenschema om de aandacht van bezoekers te krijgen en houden.

De website

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedwebsite responsive is met mobiele apparaten. Bovendien hebben we verschillende soorten bestemmingspagina’s gemaakt voor onroerend goed zakelijke websites.

  • Startpagina zoeken landingspagina

We maken deze pagina voor potentiële huizenkopers. Op die manier kunnen ze hun gegevens invullen, een mooie manier om leads vast te leggen. 

  • Bestemmingspagina voor verkopersgids

Sommige huizenverkopers zoeken naar tips voor het instellen van de juiste verkoopprijs en het uitvoeren van renovaties aan het huis. We ontwerpen een webpagina op een manier die die potentiële verkopers betrokken houdt bij uw site.

  • Bestemmingspagina voor de lijst met speciale accommodaties

Onroerend goed aanbiedingen zijn activa voor makelaars in onroerend goed. We kunnen de vermeldingswebsite maken voor bedrijven die verband houden met onroerend goed.

Nieuw ontwerp? 

Wij kunnen uw website opnieuw ontwerpen

Heeft de huidige website prestatieproblemen? Vervolgens kunnen we het herbouwen en opnieuw ontwerpen. Onze website-onderhoudsdiensten zijn lekker betaalbaar en ontzorgen helemaal. U zult meer verkeer naar de website krijgen vanwege de betere prestaties van de website. Pagespeed is niet voor niets enorm belangrijk voor bezoekers en voor Google.

Start direct

Stuur een bericht naar ons en krijg een gratis consult. Onze klanten hebben een goed rendement gezien bij het investeren in onze webontwikkelingsdiensten. We staan ook klaar om jouw vastgoedwebsite te auditen en opnieuw te ontwerpen. Je kunt je bedrijfsdoelen bereiken door ons naadloze websiteontwerp. Je krijgt een concurrentievoordeel voor het inhuren van Website remake.

Benieuwd geworden

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kun jij wel wat hulp en advies gebruiken voor jouw website? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

12 + 14 =