fbpx

Hallo toffe ondernemer

Zullen wij even
met je meekijken 

Soms is het fijn als iemand even met je mee kijkt. Iemand die je weer even op weg helpt, zodat jij weer meters kun maken met je bedrijf. Of iemand die je handvatten geeft om een goede fundering neer te zetten voor je bedrijf. Die weet welke tools je nodig hebt om het allemaal net even wat makkelijker te maken. Wij delen onze jarenlanger ondernemerservaring graag met je. Kennis delen staat centraal. Een ander verder helpen. Daar doen wij het voor.

Wij helpen je zakelijk verder. Website remake is er voor jou!

Soms is het zo fijn als iemand anders even met je mee kijkt. Iemand die je weer even lekker op weg helpt, en even over je schouder meer kijkt. Of iemand die je handvatten geeft om een goede basis te leggen voor jouw bedrijf. Wij weten welke tools je nodig hebt om het net even dat tikkeltje makkelijker en eenvoudiger te maken. Als je op zoek bent naar een website voor je bedrijf, dan is zijn wij de beste keuze. Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven met de online aanwezigheid. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, webshops en online leeromgevingen in de Nederlandse en Belgische markt. Wij snappen als geen ander dat jij stappen wilt maken met je bedrijf en daar adviseren wij je graag over.  

Even kletsen

Je laat me weten wat je het meest nodig hebt en op welke vlakken je hulp kunt gebruiken. Wat je al heb voor je bedrijf, wat zijn je diensten of producten, wat maakt jouw bedrijf uniek? We kijken naar doelen die je hebt gesteld en als je nog geen doelen hebt, stellen wij ze samen op. Zoals je kunt zien, sta JIJ centraal. We bepalen samen hoeveel gesprekken je nodig zult hebben. En soms is het gewoon leuk om met iemand over je bedrijf te praten, verspreid over een aantal maanden.

JIJ..

 • Bent net een bedrijf aan het starten of hebt er al een tijdje een.
 • Je hebt geen idee wat je moet doen of waar je moet beginnen.
 • Je kunt wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van je doelen.

  Hallo online wereld

  Wil jij het verschil maken? Zorg dan dat je consistent bent op social media en op je website. Deel waarde zodat je bezoekers zien waar jij voor staat en waar jij mensen mee kunt helpen. Benieuwd geworden naar nog meer praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt?

   

  Maak je geen zorgen… Neem contact met ons op

  Neem vandaag nog contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

  Onze diensten

   

  Website

  WordPress

  Webshop

  WooCommerce & Shopify

  Online leeromgeving

  In Learndash

  SEO pakketten

  Vindbaar op de lange termijn

  Hosting & support

  Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. 

  Analyse & strategie

  Wij denken graag met je mee