Kittys Cakes enzo

Van hobby naar passie

workshop-place

Workshop place

 

workshop-place

Azzoro

Woonaccesoires en meer

azzoro

Azzoro over Website remake

In oktober 2020 kregen wij contact met Ilja van Website Remake. Wij wilden graag een webshop laten bouwen waarin al onze wensen verwerkt konden worden. Ilja heeft voor ons een mooie uitgebreide offerte gemaakt waarin we altijd nog konden strepen of dingen konden aanpassen. Veel aanpassingen waren er niet nodig, na ons 1e telefonische gesprek wist Ilja eigenlijk gelijk wat wij voor ogen hadden. Half oktober hebben wij nog persoonlijk contact gehad om onze wensen voor de webshop door te nemen; de stijl, de kleuren en welke uitstraling deze moest gaan hebben. Binnen een week hadden we de eerste opzet al ontvangen! Dit was zo gaaf dat wij niet konden wachten om met onze nieuwe webshop online te gaan. 3 weken later was het dan zo ver. De webshop is helemaal klaar, alle puntjes op de i zijn aanwezig. Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat! Ilja houdt onze webshop achter de schermen nog steeds bij qua onderhoud. Bij kleine vragen of aanpassingen krijg je gelijk antwoord. Wij zijn tevreden over deze samenwerking!

Black hat gallery

Affordable art

Black-hat-gallery

Black hat gallery over Website remake

In de afgelopen weken hebben we met de hulp van Website remake, Ilja Wensink, onze website gebouwd voor onze kunstgalerie Black Hat Gallery.

Ilja heeft eerst met Gerda en mij via MS team overleg gevoerd en daarna is zij aan de slag gegaan. Binnen een paar uur kwamen de eerste ontwerpen op tafel en rolde de bal steeds sneller.

Op een moment zelfs zo snel dat Gerda en ik even op de rem moesten trappen aangezien wij ons, door Ilja opgegeven huiswerk niet voor elkaar kregen.

Gerda was altijd al met kunst in de weer, maar nu leek het ons leuk om dit in een echte galerie voort te zetten. We hebben overwogen om ook een echte winkel erbij te nemen maar vanwege onze reguliere banen was dit geen optie.

Een galerie op het world wide web werd zo geboren.

VN Motorsport

Verkoop, inkoop en onderhoud van quads

vn-motorsport

VN motorsport over Website remake

Onze website laten maken door website remake. We zijn hier erg blij mee. De service is geweldig, de afhandeling super snel en je krijgt perfect uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.

Groet,
Marco en Laura

Gompie vakantieboek

 

gompie-vakantieboek

Juf en jij

Creatieve DIY pakketten en workshops

By Ilja 

Workshops op locatie

Pin It on Pinterest

Share This
UA-176843219-1