fbpx

Hallo, leuke ondernemer!

Op zoek naar een
nieuwe website of webshop

Binnen 5 werkdagen is jouw website online!

Wij zijn er voor jou

Website remake helpt grote en kleine ondernemers bij het maken van een nieuwe website of een remake van je website.

Wij hebben een ruime ervaring in het maken van maatwerk websites. Zowel startende ondernemers als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Van eenvoudige websites tot maatwerk websites. Wij helpen jou bij het lanceren van jouw online aanwezigheid. 

Heb jij een nieuwe website of webshop nodig? Heb je hulp nodig met je SEO? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

SUPERRR snel!!

Jouw nieuwe website, webshop of online leeromgeving zal minimaal een B scoren bij Google Page speed. En daar wordt Google blij van maar ook jouw website bezoekers. Want een trage website is echt niet meer van deze tijd. 

Waarom wij?

Website remake is gespecialiseerd in website en webshops op de Nederlandse en Belgische markt. Wij zijn dé WordPress expert. Voordat we gaan bouwen vul jij een online intakeformulier in. Zo brengen wij jouw wensen en behoeftes in kaart. Op die manier kunnen we jouw website of webshop optimaal bouwen. 

Alle Website remake klanten ontvangen toegang tot de Website remake leeromgeving. Hier is de de basis WordPress training terug vinden. Een mooi naslagwerk waar jij (als nieuwe klant) life-time toegang toe krijgt. Zo kun je zelf eenvoudige wijzigingen doorvoeren.

|

Waarom jij ons nodig hebt

De belangrijkste voordelen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Elk serieus bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Zeker in de snelle technologische wereld waarin we nu leven. Het hebben van een unieke en professionele website is tegenwoordig van cruciaal en van essentieel belang.
  • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste techniek en helpen jou hier ook graag mee op weg. Zowel met je website als met de SEO. 
  • Maatwerk websites afgestemd op de behoeftes van jouw klanten. 
  • Jouw website binnen 5 werkdagen online! 
unieke-website-laten-maken

Website remake staat voor…

Onze werkwijze is uniek, snel en overzichtelijk en lichten wij hier graag kort toe:

  • Afspraak = afspraak wij leveren precies op wat wij in de offerte hebben afgesproken. En stoppen pas als jij 100% tevreden bent.
  • Elke klant krijgt direct toegang tot de Website remake leeromgeving. Zo kun je zelf simpele wijzigingen doorvoeren. Wil je dit niet? Dan kunnen wij dat ook voor je doen. Klik hier voor meer info.
  • Wij leveren altijd hoge kwaliteit. En daar stoppen wij niet. Handige tips en tricks geven wij tijdens het gehele proces. Zodat jij daadwerkelijk verkeer gaat krijgen op jouw website dat jouw bedrijf. Klik hier voor onze unieke werkwijze.
  • Wij creëren een unieke en snelle website, speciaal voor jou. En ook daarna stopt het niet bij Website remake. Ook de klantenservice is dik in orde.

Snelheid

Daar houden wij van. Ons doel is dat jouw website op tijd en volgens afspraak aan je wordt opgeleverd. Hoogwaardige websites en webshops. Advies en een analyse van je huidige website. Een website waar jij echt wat aan hebt, dat is ons doel.

Ben jij nieuwsgierig en benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? En ook benieuwd hoe snel wij voor jou kunnen starten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. 

snelle-website-voor-jou

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support