06 -83 97 43 28 info@websiteremake.nl

Over ons

Dit ben ik!

Mijn naam is Ilja Wensink en ik woon in het pittoreske Leuvenheim. In Leuvenheim woon ik samen met mijn twee dochters  van 3 en 8 jaar en mijn vriend Sander.

Ondernemen is iets wat ik al lang doe. Ik heb meerdere bedrijven. Ik loop altijd over van ideeën, inspiratie en enthousiasme!

In het bouwen van websites kan ik veel creativiteit, enthousiasme en inspiratie kwijt. Ik heb inmiddels ook al heel wat website en webshops gebouwd. Ik vind het erg fijn om met mijn klanten mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

Het is mijn missie om de online wereld een beetje mooier te maken. Hierin help ik ondernemers graag.

Ik run website remake alleen, even de voordelen voor jou op een rij:

– Hierdoor ben ik flexibel.

– Als je belt krijg je altijd mij aan de telefoon.

– Snelle communicatie.

– Op de hoogte van de laatste technische trends op het gebied van websites.

Dat kan beter

Regelmatig zie ik websites voorbij komen waarvan ik denk: dat kan (veel) beter, mooier en sneller. Met website remake bouw ik websites of webshops voor ondernemers waarmee ze echt verder kunnen. Ik denk hierin graag met je mee en geef ook graag advies. Als ik een website oplever dan zit daar al een heleboel dingen standaard bij. Onderdelen waarvan ik als ondernemer en webdesigner denk dat jij niet zonder kunt. Welke onderdelen dat zijn lees je hier.  

Auto garage

Mijn kantoor bevind zich in Leuvenheim (dat ligt bij Zutphen). Achterin onze tuin staat een schuur, vroeger was dit oude auto garage. De schuur hebben wij verbouwd tot knus kantoor. Ik werk alleen en daardoor heb jij altijd één aanspreekpunt en ben ik ook heel flexibel. Helemaal alleen werk ik trouwens niet, mijn hond Chuck ligt altijd naast mij. Mijn vaste collega ;).

Chuck

Website

Websites bouwen is (anno 2020) helemaal niet meer plaats gebonden. Daarom zitten mijn klanten door heel Nederland. Zit jouw bedrijf toevallig wel in de buurt van Leuvenheim, kom gerust langs voor een kopje koffie.

kopje-koffie

Contact

Contact

2 + 4 =

Contact informatie

info@websiteremake.nl 

06 – 83 97 43 28