fbpx

Hallo, leuke ondernemer

Wij stellen ons
graag even voor

Het maken van websites, webshops en online leeromgevingen is onze passie. Wij helpen, adviseren en ondersteunen ambitieuze ondernemers die écht online stappen willen maken. Het succes van andere ondernemers, daar doen we het voor!

nagelsalon-webshop

Websites en alles er om heen

Wij helpen, adviseren en ondersteunen jou in je online avontuur. Er zijn zoveel kleine en grote dingen die je kunt doen voor jouw bedrijf om net even het verschil te maken. Maar wat is nou passend voor jou, jouw bedrijf, situatie en vergeet niet het belangrijkste, de doelgroep

Om jou op alle mogelijke manieren te helpen en adviseren met je online aanwezigheid en groei staat het complete Website remake “bouw” team voor jou klaar. Klaar om je te helpen groeien. Organische groei voor de lange termijn. 

Meet the team

Als je besluit met ons te gaan samenwerken krijg je te maken met het ‘bouw’ team. Een tof team van enthousaiste ondernemers die stuk voor stuk onwijs goed zijn in wat ze doen. Op die manier kunnen we je snel helpen en is er veel kennis in “huis”. Even een overzicht van de expertise die wij allemaal voor jou hebben: 

Je hebt trouwens wel altijd contact met de eindbaas: Ilja Wensink. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en alles tip top word opgeleverd.

elementor-webdesign

Het team

Kennis en ervaring

Inmiddels werk ik met een leuk team samen. En hier pluk jij de vruchten van. Je wordt binnen no-time geholpen en wij hebben op die manier veel kennis in huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Ilja Wensink heeft de opleiding tot Marketing en Communicatie in Apeldoorn afgerond. Ze is is een online marketeer met meer dan 15 jaar ervaring. Ze heeft gewerkt met een verschillende bedrijven, van kleine start-ups tot grote bedrijven. Expertise gebieden zijn: webdesign, SEO, bedrijfsanimaties.  Als ze niet werkt, brengt Ilja graag tijd door met haar familie en vrienden. Ook voor lekker etentje en een toffe reis kun je haar s ‘nachts wakker maken.

Over

Website remake is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van high end websites, WooCommerce en Shopify webshops en LearnDash leeromgevingen. We ontwerpen en maken razendsnelle websites, prachtig van uiterlijk en eenvoudig te beheren en aan te passen. Hierbij houden wij altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Een goede gebruikerservaring is immers ontzettend belangrijk.

Wij zorgen ervoor dat de website zo efficiënt en snel mogelijk werkt. Wij houden rekening met verzending, betaalmethodes en je boekhoudsoftware. Zo heb jij meer tijd om je bezig te houden met je eigen bedrijf. Laat de website, webshop of online leeromgeving aan ons over.

Heb jij een technisch probleem met je website? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw website binnen no-time weer online is.

animatie-laten-maken

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support