fbpx

Hallo, leuke ondernemer

Wij stellen ons
graag even voor

Het maken van websites, webshops en online leeromgevingen is onze passie. Wij helpen ondernemers graag stappen verder. Ondernemers helpen met een mooie website, webshop of online leeromgeving. Daar doen we het voor!

Over

Ilja Wensink

Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring in verschillende werkgebieden. Zo ben ik ooit gestart bij Dirksen Opleidingen als commercieel medewerker. Daarna heb ik ruim 3 jaar bij een Werving en Selectie bureau gewerkt als operationeel manager. Daarna ben ik in de IT security gaan werken. Eerst een jaar als planner, daarna meerdere jaren als Change manager en uiteindelijk als HR coördinator.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kom uit een echt ondernemersgezin. Het was tijd voor een eigen bedrijf. Al jaren, maar nu wist ik wat het moest zijn. Sieraden maken en daarna werd het al snel workshops geven. Ruim 6 jaar ben ik heel Nederland door gereden naar bedrijven, bij mensen thuis en in mijn eigen workshop ruimte. Ambitieus als ik ben heb ik vlak voor Corona een franchise concept in de markt gezet: Juf en jij. De papieren waren rond en ik had mijn research gedaan. Website en webshop waren online. En toen… corona.

Website remake

Het verhaal

Tijd om het roer volledig om te gooien. Al mijn vergaarde kennis in een denkbeeldige blender te gooien en kijken wat ik er mee kan.  Op die manier is Website remake geboren. Een manier waarop ik al mijn kennis kan gebruiken én mijn creativiteit en kennis kwijt kan. En OMG wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Het voelt als thuis komen als ik aan het werk ben. Soms denk ik dat dingen écht zo moeten zijn. Alle kennis die ik de afgelopen jaren opgedaan heb kan ik kwijt in mijn bedrijf. Ben zo dankbaar en blij dat ik deze stap genomen heb. Ik kan nu aan zulke toffe projecten werken en leer zoveel inspirerende en leuke ondernemers kennen.

Gaan wij binnenkort ook kennis maken?

Wie is Website Remake?

Website remake is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige WordPress-websites, WooCommerce en Shopify webshops en LearnDash leeromgevingen. We ontwerpen en maken razendsnelle websites, prachtig van uiterlijk en eenvoudig te beheren en aan te passen. Als je geen zin hebt in onderhoud en het doen van wijzigingen, kijk dan eens naar onze hosting en support.

Wij zorgen ervoor dat de website zo efficiënt en snel mogelijk werkt. Wij houden rekening met verzending, betaalmethodes en je boekhoudsoftware. Zo heb jij meer tijd om je bezig te houden met je eigen bedrijf. Laat de website, webshop of online leeromgeving aan ons over.

Maak ik de websites, webshops en online leeromgevingen alleen? Nee, inmiddels niet meer. Momenteel werk ik met een tof team van zeer kundige en leuke ondernemers, zzp-ers en freelancers samen. Stuk voor stuk steengoed in wat ze doen. Uiteraard bouw ik zelf ook. En geen enkele website verlaat Website remake voordat ik er naar gekeken heb. En je hebt ook altijd contact met mij. En het is wel zo duidelijk.

WordPress expert

WordPress is het platform waarop ons werk is gebouwd. Learndash wordt gebruikt om zowel de WooCommerce-webwinkels als de online leeromgevingen die ze aanbieden van stroom te voorzien. Daarnaast bestuurt WordPress de winkel en de online leeromgeving. WordPress is het meest gebruikte content management systeem op de markt van vandaag.

Wist je dat wij ook de hosting en support voor je oppakken. Dit houdt de website up-to-date.

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support