fbpx

Onze aanpak

Eenvoudig, snel, duidelijk en overzichtelijk.

Super snel

Een trage website is echt niet meer van deze tijd. Benieuwd naar hoe jouw website scoort? Dat kun je snel en eenvoudig hier checken. 

Website remake bied razendsnelle websites, waardoor je ook weer hoger scoort bij Google en je websites bezoekers tevreden houdt. Want op een trage website zit echt niemand te wachten. 

Maatwerk

Wij bouwen jouw droomwebsite binnen 5 werkdagen. En dat is echt supersnel. Doordat wij een uitgebreid intakeformulier hebben gemaakt krijgen wij jouw wensen snel en goed in beeld.  En kunnen we snel voor je gaan bouwen. 

wordpress-website-laten-maken

Strategie

Wij doen er alles aan om tot het gewenste resultaat te komen. Wij willen echte waarde toevoegen aan je nieuwe website. Wij delen onze kennis, ervaring en kunde graag met je. We helpen, adviseren en denken graag met je mee om je website of webshop naar een hoger niveau te krijgen.

Wat is je doel met de nieuwe website? Wil je meer verkopen of wil je je bezoeker juist informeren. Deze en nog veel meer van dit soort vragen komen terug in het online intakeformulier. Om zo precies in beeld te krijgen wat jouw wensen zijn en doelen.

Unieke werkwijze

 

Een maatwerkwebsite die binnen 5 werkdagen online is én die je zelf kunt onderhouden. Maar dat mag je ook aan ons over laten ;). 

Stap 1

Ready? GO! Doorlopen van de start hier training. Een duidelijke en praktische uitleg van wat wij van jou nodig hebben. 

w

Stap 2

Invullen van online intakeformulier. Zo weten wij precies wat jouw wensen zijn. Maar ook welke doelstellingen jij hebt met je website. Om op die manier tot het beste ontwerp te komen. 

Stap 3

Is alles binnen? Als we alle informatie (denk aan teksten, afbeeldingen en de Privacy verklaring) binnen hebben dan gaan we voor je bouwen.

Stap 4

Als wij starten met het bouwen dan ontvang jij een link. Zo kun jij het bouwpoces op de voet volgen en kunt bijsturen als dat nodig is. Als de website helemaal af zitten er nog 2 correctie rondes bij. 

Stap 5

Klaar voor de lancering?! Wij zetten de website of webshop online. Zo kan iedereen van je website gaan genieten. Deel je website direct met je netwerk, klanten en social media.

Stap 6

Je ontvangt nu toegang tot de basis WordPress training. Zo kun je zelf kleine wijzigingen, updates en uitbreidingen van pagina’s doorvoeren op je eigen website. Geen zin in? Dan kunnen wij ook het hosting en support voor je doen.