Onze aanpak

Eenvoudig, snel, duidelijk en overzichtelijk. 

Het bouw proces. Stap voor stap

Het begint met uitgebreide intake zodat we precies weten wat jij wilt. Als we voor je aan de slag gaan dan sturen wij zo nu en dan een update. Zodat jij het ontwerpproces op de voet kunt volgen. Wel zo fijn :).

Hoe het bouw proces precies werkt leggen wij graag aan je uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. En daar houden wij van.

wordpress-website-laten-maken

Wij werken intensief samen met onze klanten.

Wij doen er alles aan om tot het gewenste resultaat te komen. Wij willen echte waarde toevoegen aan de website. Wij delen onze kennis, ervaring en kunde graag met je. We helpen, adviseren en denken graag met je mee om je website, webshop of online leeromgeving naar een nieuw niveau te krijgen.

Wij maken daarom gebruik van een zeer uitgebreid intakeformulier. Om gedetailleerd in beeld te krijgen wat precies jouw wensen en doelen zijn en wat de en uitstraling moet zijn. Als we het intake formulier van je ontvangen hebben dan plannen we direct een Teams meeting met je in. Kunnen we direct even kennis maken. Benieuwd naar het hele bouw proces? Lees dan vooral nog even verder.

Unieke werkwijze

 

Stap 1

Ready? GO! Doorlopen van de start hier training. Zo weet jij precies wat jij aan moet leveren. Compleet met uitleg, praktische tips en toffe video’s. Alles om jou een vliegende start te geven met je nieuwe website. 

w

Stap 2

Jouw wensen in kaart brengen. Via MS teams nemen we het intake formulier door. Dit is een fijne manier om even met elkaar kennis te maken. En uiteraard nemen we samen jouw intake door. Je kunt vragen stellen en aanvullingen geven.

Stap 3

Is alles binnen? Als we alle informatie (denk aan teksten, afbeeldingen en de Privacy verklaring) binnen hebben dan gaan we voor je bouwen.

R

Stap 4

Jouw website is binnen no-time af. Tussentijds geven we regelmatig een update en kun je mee kijken als we voor je aan het bouwen zijn. Zo kun je bijsturen en feed-back geven waar dat nodig is.  

Stap 5

Tevreden? Zijn er nog wijzigingen die we voor je door kunnen voeren? Geef het dan door, passen wij het direct voor je aan. 

Stap 6

Klaar! Je ontvangt nu toegang tot de basis WordPress training. Zo kun je zelf kleine wijzigingen, updates en uitbreidingen van pagina’s doorvoeren op je eigen website. Geen zin in? Dan kunnen wij ook het hosting en support voor je doen.

Stap 7

Klaar voor de lancering?! Wij zetten de website, webshop of online leeromgeving online. Zo kan iedereen van je website gaan genieten. Deel je website direct met je netwerk, klanten en social media.

Wacht niet langer, start direct met je website!