Onmisbare tools voor jouw bedrijf!

Aan-de-slag

Soms moet je het jezelf makkelijk maken. Als ondernemer ben je al druk zat. Daarom heb ik deze handige tools voor je op een rij gezet. Neem even de tijd om ze door te nemen. Ze gaan je het echt makkelijker maken. Ik heb direct leuke kortingen of gratis proefperiodes voor je geregeld. Wel zo fijn:)

Administratie.

Hiervoor gebruik ik zelf Moneybird. Een makkelijk systeem waardoor je heel eenvoudig je eigen administratie kunt doen. Van je BTW aangifte tot je offertes en inkoopfacturen.  Dit komt nog uitgebreid terug in de training.

Probeer het nu 120 dagen gratis!

Webshop 

Ben je van plan om ook een webshop te starten dan mag Mollie niet ontbreken. Je betaald alleen als een klant een aankoop bij je doet. Je hebt dus geen vaste kosten en dat is heel fijn. Je kunt kiezen voor veel betaalmethodes, zoals Credit Card, iDeal, Klarna en nog veel meer. Klik hier om een Mollie account aan te maken.

Producten verzenden

Als jij een webshop hebt en bijvoorbeeld je DIY pakketten gaat versturen dan is MyParcel echt een uitkomst. Deze koppel je eenvoudig aan je webshop. En wederom betaal je alleen als je een pakket gaat versturen. Dus geen vast abonnement kosten. Als je MyParcel hebt gekoppeld aan je webshop dan is het met 1 druk op de knop om je label te printen.

Bereikbaar zijn

Hallo!? Jep een nummer van de zaak kan ook wel heel handig zijn. En dat hoeft echt niet veel te kosten. Zelf zit ik bij Simyo. Simyo is eigenlijk van KPN en daarom is het bereik echt optimaal.

Ontvang € 10,- als je klant wordt. Gebruik dan wel de onderstaande knop.

Ontwerpen als een echte pro

Ontwerpen maken. Afbeeldingen, video’s en templates maken. Eigenlijk kun je niet zonder. En het werkt heel eenvoudig.

Pinterest posts inplannen

Tailwind. Wil jij op een makkelijke manier pins inplannen? Dan mag Tailwind niet ontbreken. Ontvang nu € 10,- en ontvang de eerste 100 geplande pins gratis!

0 reacties

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Heb jij dat ook – perfectionisme

Heb jij dat ook – perfectionisme

Vastgelopen Inmiddels coach ik een aantal ondernemers die net starten met hun bedrijf of ondernemers die een zijn vastgelopen en ondernemers die het overzicht kwijt zijn door alle social media kanalen die er allemaal zijn. En vergeet Google Mijn Bedrijf niet. Van al...

Leer binnen no-time ontwerpen als een pro

Leer binnen no-time ontwerpen als een pro

Je eigen bedrijfs- of product video’s maken. Custom templates voor elk social media kanaal. En je kunt het allemaal zelf doen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn… Maar dat is het gelukkig niet. Canva heeft als doel om ontwerpen voor iedereen toegankelijk te maken....

Wat ook je start is, het zegt niets over het verloop van je leven.

Wat ook je start is, het zegt niets over het verloop van je leven.

Als ik een jaar of drie ben gaan mijn ouders scheiden. Het is een huwelijk met huiselijk geweld. En als er huiselijk geweld in het spel is waar politie aan te pas moet komen heb je recht op crisisopvang. Voor ons was dat de Paulastichting in Oosterbeek. Na een jaar blijkt er een huis voor ons gezin in een klein dorp aan de Ijssel in Gelderland.

Onze diensten

 

Website

WordPress

Webshop

WooCommerce & Shopify

Online leeromgeving

In Learndash

SEO pakketten

Vindbaar op de lange termijn

Hosting & support

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. 

Analyse & strategie

Wij denken graag met je mee