fbpx

Hallo leuke ondernemer

Is het tijd voor jouw eigen
online leer platform

Een online leeromgeving is dé manier om je kennis te delen met een groot publiek. Daarnaast maak je 1 keer een training die je daarna ontelbaar vaak kunt verkopen.

Altijd leren

Zelfontwikkeling is een hot topic. Een markt die groeiende is en blijft. En waar jij op in kunt spelen. Bij een online leeromgeving zit standaard een webshop. En ook dat bied natuurlijk weer mogelijkheden. 

Waarom zou je een online platform laten bouwen door Website remake?

✅ Niet zelf dagenlang Youtube video’s bekijken. 

✅ Een online platform die wel werkt én er ook nog een professioneel uit ziet. 

✅ Een online platform die makkelijk zelf aan te passen en uit te breiden is. 

Responsive 

✅ Eenvoudig zelf uit te breiden is. Wij zetten een solide basis neer waar jij verder mee kunt. 

✅ Klantenservice die top en snel is. 

✅ Life-time toegang tot de “Website remake”online leeromgeving. Waar je de Basis WordPress en basis Learndash training kunt vinden.  

✅ Wij hebben kennis van zaken. We doen hele dagen niets anders dan met websites bezig zijn. 

Snel en goede antwoorden op je vragen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur heb jij een offerte in je mailbox. Een eigen online platform al vanaf € 399,-. 

De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.

10 + 8 =

Unieke werkwijze

 

Een online leeromgeving binnen no time  online is én die je zelf kunt onderhouden. Maar dat mag je ook aan ons over laten ;). 

Stap 1

Ready? GO! Doorlopen van de start hier training. Een duidelijke en praktische uitleg van wat wij van jou nodig hebben. 

w

Stap 2

Invullen van online intakeformulier. Zo weten wij precies wat jouw wensen zijn. Maar ook welke doelstellingen jij hebt met je website. Om op die manier tot het beste ontwerp te komen. 

Stap 3

Is alles binnen? Als we alle informatie (denk aan teksten, afbeeldingen en de Privacy verklaring) binnen hebben dan gaan we voor je bouwen.

Stap 4

Als wij starten met het bouwen dan ontvang jij een link. Zo kun jij het bouwpoces op de voet volgen en kunt bijsturen als dat nodig is. Als de website helemaal af zitten er nog 2 correctie rondes bij. 

Stap 5

Klaar voor de lancering?! Wij zetten de website of webshop online. Zo kan iedereen van je website gaan genieten. Deel je website direct met je netwerk, klanten en social media.

Stap 6

Je ontvangt nu toegang tot de basis WordPress training. Zo kun je zelf kleine wijzigingen, updates en uitbreidingen van pagina’s doorvoeren op je eigen website. Geen zin in? Dan kunnen wij ook het hosting en support voor je doen.

Wat klanten zeggen 

Gebaseerd op 18 recensies.
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Geverifieerd
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Geverifieerd
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Geverifieerd
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Geverifieerd
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.
Caroline Golkonda
Caroline Golkonda
17. November, 2021.
Geverifieerd
Heel tevreden met alle hulp en advies omtrent sociale media, website enz... Het waren inspirerende dagen waar ik weer een hele tijd verder mee kan. Ilja werkt heel ondersteunend, is professioneel, denkt mee na en zorgt voor bliksemsnelle oplossingen. Top!
Luc van Esch
Luc van Esch
15. November, 2021.
Geverifieerd
Boven verwachting. Super snel, mooi, goed en mooie prijs. Wat wil je nog meer?! Reageert ook heel snel op de aanpassingen die gewenst zijn.
MOUT Music
MOUT Music
28. Oktober, 2021.
Geverifieerd
Communicatie is heel prettig bij Website Remake. Het werk is netjes en snel. Een aanrader!
Chayenne Kleuver
Chayenne Kleuver
11. Oktober, 2021.
Geverifieerd
Aangezien ik mijn eigen bedrijf wilde starten was ik opzoek naar iemand die voor mij een website kon maken. Via instagram kwam ik bij: website remake. Ze luisterde goed naar mijn wensen en waar ik tegen aan liep. Daar hield ze rekening mee en kijkt naar een oplossing. Ze had al heel snel een opzet voor mijn website gemaakt. Ze geeft mij tips waar ik veel aan heb. Aangezien Ilja bij mij in de buurt woont maakte we een afspraak, zodat ik ook zelf aan mijn website kan werken. Daarbij heeft ze een fijne training gemaakt waardoor ik ook kan kijken hoe dingen moeten. Ik ben heel erg tevreden met de service van Ilja en zou iedereen website remake aanraden!
Kitty de Jong-Hendriks
Kitty de Jong-Hendriks
13. Juli, 2021.
Geverifieerd
Eindelijk heb ik dan een gelikte en professionele website! 😊 Ik keek er al tijden tegenop om hem beter te maken. Ilja heeft hem 'zo' opnieuw voor mij gebouwd. En met de training kan ik hem nu zelf onderhouden 👍🏻
Pauline Michgelsen
Pauline Michgelsen
9. Juli, 2021.
Geverifieerd
Onze website circart.org moest dringend worden bijgewerkt en dat is prima gedaan. De offerte is duidelijk zodat je niet voor verrassingen komt te staan, en website remake reageert altijd snel en adequaat op mailtjes en vragen. Bovendien krijg je uitleg hoe je bepaalde zaken zelf kunt bewerken en/of onderhouden. Prima ervaring.