Hallo leuke ondernemer

Is het tijd voor een
online leeromgeving

Een online leeromgeving is dé manier om je kennis te delen met een groot publiek. Daarnaast maak je 1 keer een training die je daarna ontelbaar vaak kunt verkopen. 

LEEROMGEVING

Mensen kunnen veel kennis op doen door online te leren. Binnen een aantal muisklikken gaat er een hele online (leer) wereld voor ze open.

Juist in deze tijd is het ideaal om je kennis te kunnen delen via online trainingen, webinars, cursussen en workshops. Je maakt ze 1 keer en vervolgens kun je ze ontelbaar vaak weer verkopen. Handig toch?

In de online leeromgeving kun je een community bouwen, cursussen, trainingen of online progamma’s. Het maken van een quiz of certificaten. het is allemaal mogelijk met Learndash. Wij zetten alles voor je klaar om direct van start te gaan.

Mensen kunnen veel leren door online te leren. Binnen een aantal muisklikken gaat er een hele online (leer) wereld voor je open

Sommigen geloven dat met leeftijd komt wijsheid, terwijl anderen geloven dat onderwijs die wijsheid geeft. Iedereen kan nu leren dankzij het internet. Online onderwijs kan dus voorzien in een behoefte die is je niet hebt in het gebruikelijke onderwijs. E-learning heeft ongekende mogelijkheden en iedereen kan op deze manier kennis delen. Het maakt buitengewone resultaten mogelijk tegen minimale kosten. In een online leeromgeving kun je een community, cursussen, trainingen of online programma’s bouwen. Het maken van een quiz of certificaten; het kan allemaal met LearnDash. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Wij maken de online leeromgeving in WordPress en WooCommerce. Je krijgt ook een webshop om je cursussen te verkopen. Wij bereiden alles voor je klaar om direct aan de slag te gaan.

Wist je dat online trainingen in populariteit toenemen

In deze tijden is het ideaal om je kennis te kunnen delen door middel van online trainingen, webinars, cursussen en workshops. Je maakt ze één keer en dan kun je ze talloze keren verkopen. Handig, toch? Wie wil dat nou niet.

Elke online leeromgeving altijd standaard met:

  • WordPress
  • Woocommerce
  • Thema Divi
  • LearnDash
  • Responsive (tablet- en mobielvriendelijk)
  • Basis seo
  • Cookie pop-up conform AVG
  • Social media knoppen
  • WhatsApp chat functie

Hulp nodig?

Laat jouw online leeromgeving direct door ons maken!

Jouw ideale online leeromgeving. Daar gaan wij mee aan de slag. We krijgen de kriebels van onduidelijke en vage communicatie. Nadat de offerte is goedgekeurd, ontvang jij een uitgebreid intakeformulier. Op die manier brengen wij jouw wensen in kaart voor jouw nieuwe online leeromgeving. Ook krijg je toegang tot de “start hier” training. Zo weet je precies hoe en welke informatie je van je nodig hebt om de online leeromgeving te kunnen bouwen. 

Je krijgt zo nu en dan een update tijdens het bouwproces. Zo kun je bijsturen waar nodig.

Na de oplevering krijg je toegang tot de basis WordPress training en basis LearnDash training. Zo kun je zelf kleine wijzigingen doorvoeren. Je ontvangt life time toegang. Zo kun je alle informatie altijd nog even terug lezen, wel zo praktisch.

Onze diensten

 

Website

WordPress

Webshop

WooCommerce & Shopify

Online leeromgeving

In Learndash

SEO pakketten

Vindbaar op de lange termijn

Hosting & support

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. 

Analyse & strategie

Wij denken graag met je mee