Online Leeromgeving Laten
Maken voor Zorginstellingen

Dé Weg naar Gepersonaliseerd Leren

Welkom bij ons, dé plek waar jouw zorginstelling de toekomst van leren kan omarmen. In een wereld waarin medewerkers steeds meer waarde hechten aan hun eigen groei en ontwikkeling, is het cruciaal om de juiste middelen te bieden. Wij zijn er om te helpen, met ons uitgebreide online leerplatform dat speciaal is ontworpen voor zorginstellingen. Ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het creëren van een dynamische leeromgeving die jouw medewerkers in staat stelt om te groeien, zich te ontwikkelen en zichzelf te overtreffen.

Online Leeromgeving Laten Maken in Learndash

Jouw Weg naar Efficiënt en Effectief Leren

Onze expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van online leeromgevingen met behulp van Learndash maakt ons de perfecte partner voor jouw zorginstelling. Met een op maat gemaakte leeromgeving in Learndash haal je het maximale uit de mogelijkheden van e-learning. Hier zijn enkele redenen waarom ons platform onmisbaar is voor jouw organisatie:

Voordelen van een Online Leeromgeving

Geen zorgen, ik help je met je online training

Moderne medewerkers willen de controle over hun eigen groei en ontwikkeling. Ons platform stelt hen in staat om dit te doen met gemak en vertrouwen.

Het Complete Leerplatform voor Jouw Medewerkers

Onze online leeromgeving is niet zomaar een platform; het is een complete oplossing voor al jouw medewerkers.

 • Het Leerplatform waarmee ál je Collega’s Gegarandeerd Groeien

  Of je nu met tientallen medewerkers werkt of een grote organisatie leidt, ons platform is ontworpen om iedereen te laten groeien.

 • Gemakkelijk in Gebruik

  Wij begrijpen dat gebruiksgemak essentieel is. Onze intuïtieve interface zorgt ervoor dat medewerkers zonder moeite toegang hebben tot hun leermateriaal.

 • Elke Dag Ondersteuning

  Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 • Lekker Overzichtelijk

  Een overzichtelijke structuur zorgt ervoor dat medewerkers snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben.

 • Geen Zorgen

  Met ons platform hoef je je geen zorgen te maken over technische problemen of beheer. Wij regelen het voor je.

 • Goed voor je Budget

  Investeer slim in de groei van je medewerkers. Ons platform biedt waar voor je geld.

Het #1 Online Leerplatform

Ons platform is niet zomaar een van de vele opties; het is het nummer één online leerplatform voor zorginstellingen. Ontdek waarom we de beste keuze zijn voor jouw organisatie.

Bepaal het Groeidoel

Wat wil je bereiken met jouw online leeromgeving? Wij helpen je om je groeidoelen te bepalen en ze te realiseren.

Wil je Meer Weten?

Heb je vragen over ons platform, onze diensten of hoe we jouw zorginstelling kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen.

Learning Analytics

Gegarandeerd Groeien met het Leerplatform van Learndash

Wij geloven in meetbare resultaten. Met onze learning analytics krijg je inzicht in de voortgang en prestaties van je medewerkers.

De Voordelen in een Notendop

Ons platform biedt talloze voordelen die jouw zorginstelling helpen om te gedijen:

 • Hoge Leeractiviteit

  Medewerkers zullen actiever deelnemen aan hun leerproces dankzij ons interactieve platform.

 • Volledig te Personaliseren

  Pas het platform aan naar de specifieke behoeften van jouw organisatie en medewerkers.

 • Gemakkelijke Monitoring

  Houd de voortgang van medewerkers bij en identificeer gebieden waar verbetering nodig is.

 • Geen Onverwachte Kosten

  Ons transparante prijsmodel zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ontdek vandaag nog hoe ons online leerplatform jouw zorginstelling kan transformeren en je medewerkers kan helpen groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijke demonstratie van ons platform. Samen kunnen we een verschil maken in de wereld van leren in de zorg.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Contact

3 + 12 =