De sleutel van succes
ligt in online leren.

De beste online leer ervaring voor jouw studenten.

Van klaslokaal klungel naar online onderwijslegende

Jij zit boordevol kennis en passie, en je bent klaar om de wereld te onderwijzen. Je wilt geen rumoerige klaslokaal, maar een leeromgeving die naadloos aansluit bij jouw expertise. Je streeft ernaar jouw inhoud en lessen stijlvol en efficiënt over te brengen. Met ‘Online Leeromgeving Remake’ springen we vanaf dag één in actie, zonder afgeleid te worden door de zoektocht naar perfectie. Doelgericht en met volle aandacht creëren we samen een vernieuwde online leeromgeving die al in de eerste week zorgt voor meer betrokkenheid, enthousiasme en leergierige deelnemers. Stel je voor, een platform dat jouw kennis 24/7 deelt en verspreidt!

Ontdek de mogelijkheden van online leren op maat

Herkenbaar?

Je hebt een onmiskenbare visie voor je lesmateriaal, maar zodra het aankomt op het online delen en aanbieden, raak je de draad kwijt.

Je overweegt regelmatig om je online leeromgeving te updaten, maar de angst voor technische problemen of een slechtere gebruikerservaring houdt je tegen.

Je spendeert uren aan het perfectioneren van een lesmodule, herziet de content keer op keer, en twijfelt of je wel de juiste kennis overbrengt.

Je hebt geen tekort aan educatieve inspiratie en ideeën voor je online cursussen, maar het omzetten naar een gestructureerde en boeiende leerervaring stel je liever uit.

Je online leeromgeving weerspiegelt jouw passie en expertise, maar cursisten raken verdwaald, onzeker over wat je nu precies aanbiedt en voor wie je cursussen bedoeld zijn.

leren-uitgeverij-het-noorderlicht

Jouw site, jouw budget

Zie ons voorbeeld en vraag je eigen voorstel aan

Bang voor een prijsschok?

Relax, en check ons ongecensureerde rekenvoorbeeld!

$

Per maand

Drie maandelijkse betalingen

Basis website met maximaal 5 pagina’s (Home, Over Ons, Contact, Diensten, Cursusaanbod).

Basis blog + blog overzicht.

GRATIS gebruik van LearnDash voor de eerste half jaar.

Webshopfunctionaliteit voor het afrekenen van cursussen.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Incl. ultra-overdrive pakket

€525,-

Betaal in 1 keer

+ extra bonus

Basis website met maximaal 5 pagina’s (Home, Over Ons, Contact, Diensten, Cursusaanbod).

Basis blog + blog overzicht.

GRATIS gebruik van LearnDash voor de eerste half jaar.

Webshopfunctionaliteit voor het afrekenen van cursussen.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Incl. ultra-overdrive pakket

€ 1499,-

Ultra-Overdrive Pakket

Meer dan alleen je website, maar ALLES wat je nog meer verlangt

 • Algemene voorwaarden en Privacy verklaring plaatsen wij gratis op de website.
 • Online basis WordPress training (t.w.v. € 97,-) . Dé manier om je website beter te leren kennen en wijzigingen aan te brengen. Life-time toegang.
 • Life-time toegang tot het Divi thema voor jouw nieuwe website. Inclusief bijbehorende update voor het Divi thema. T.w.v. € 249,-. Wil je dat wij jouw website met een ander thema maken, laat dat dan vooraf aan ons weten. Wij hebben uitgebreide kennis van elk thema.
 • Tools en tips van de experts om jouw website tot een succes te maken.
  T.w.v. meer dan € 1200,-. Bekijk alle trainingen hier: https://www.websiteremake.nl/online-zichtbaar-zijn/
 • Digitale planner naar keuze: shop. Ondernemers die effectief plannen, behalen doelen 50% sneller. Een planner is de sleutel tot versneld zakelijk succes. 📊🚀
 • Social media template naar keuze: shop. Ondernemers met doordachte Instagram designs zien een groei van 60% in betrokkenheid. Kies voor kant-en-klare designs en versnel je online succes! 📈✨
 • Elke website die wij bouwen? Een perfecte mix van UX en UI design. UX gaat over de gebruikerservaring; hoe het voelt. UI gaat over het uiterlijk; hoe het eruit ziet.

SEO optimalisatie

 • Keyword Optimalisatie.
 • Content Kwaliteit.
 • Meta Tags Optimalisatie.
 • Header Tags Gebruik.
 • URL Optimalisatie.
 • Interne Linking.
 • Afbeelding Optimalisatie.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.

Succesverhalen

Uitgeverij Noorderlicht

Professionele technische ondersteuning voor jouw online leeromgeving bij Noorderlicht.

Met het vullen en optimaliseren van het online leerplatform. Assisteren bij het uploaden van lesmateriaal, het instellen van interactieve elementen en het oplossen van technische problemen. 

 Meer info

Thobien.nl

Thobien besloot dat het tijd was om haar website en online leeromgeving in professionele handen te laten maken, zodat zij zich volledig kon concentreren op haar bedrijf en doen waar ze echt van houdt. En dat is precies wat wij voor Thobien doen – haar online leeromgeving verzorgen, zodat zij kan stralen en haar bedrijf kan laten groeien. 

 

 

 

 

Meer info

Business trainingen

Ze konden wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van hun online leeromgeving, en wij hebben het voor ze gedaan. Nu kunnen ze vol vertrouwen vooruit, wetende dat hun online leerplatform professioneel is opgezet. Business Trainingen kan zich nu volledig richten op het bieden van waardevolle trainingen. 

 

 

 

 Meer info

Leven vanuit flow

Luc is spiritual life coach, schrijver en workshopgever, de mogelijkheid om zijn kennis en expertise op een gestructureerde en interactieve manier te delen. Met de basis online leeromgeving die wij hebben neergezet, kan Luc zijn online leeromgeving verder uitbreiden naar eigen wens.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info