De sleutel van succes
ligt in online leren. 

De beste online leer ervaring voor jouw studenten.

Van klaslokaal klungel naar online onderwijslegende

Jij zit boordevol kennis en passie, en je bent klaar om de wereld te onderwijzen. Je wilt geen rumoerige klaslokaal, maar een leeromgeving die naadloos aansluit bij jouw expertise. Je streeft ernaar jouw inhoud en lessen stijlvol en efficiënt over te brengen. Met ‘Online Leeromgeving Remake’ springen we vanaf dag één in actie, zonder afgeleid te worden door de zoektocht naar perfectie. Doelgericht en met volle aandacht creëren we samen een vernieuwde online leeromgeving die al in de eerste week zorgt voor meer betrokkenheid, enthousiasme en leergierige deelnemers. Stel je voor, een platform dat jouw kennis 24/7 deelt en verspreidt!

Ontdek de mogelijkheden van online leren op maat

Herkenbaar?

Je hebt een onmiskenbare visie voor je lesmateriaal, maar zodra het aankomt op het online delen en aanbieden, raak je de draad kwijt.

Je overweegt regelmatig om je online leeromgeving te updaten, maar de angst voor technische problemen of een slechtere gebruikerservaring houdt je tegen.

Je spendeert uren aan het perfectioneren van een lesmodule, herziet de content keer op keer, en twijfelt of je wel de juiste kennis overbrengt.

Je hebt geen tekort aan educatieve inspiratie en ideeën voor je online cursussen, maar het omzetten naar een gestructureerde en boeiende leerervaring stel je liever uit.

Je online leeromgeving weerspiegelt jouw passie en expertise, maar cursisten raken verdwaald, onzeker over wat je nu precies aanbiedt en voor wie je cursussen bedoeld zijn.

leren-uitgeverij-het-noorderlicht

Jouw site, jouw budget

Zie ons voorbeeld en vraag je eigen voorstel aan

Bang voor een prijsschok?

Relax, en check ons ongecensureerde rekenvoorbeeld!

$

Per maand

Drie maandelijkse betalingen

Basis website met maximaal 5 pagina’s (Home, Over Ons, Contact, Diensten, Cursusaanbod).

Basis blog + blog overzicht.

GRATIS gebruik van LearnDash voor de eerste half jaar.

Webshopfunctionaliteit voor het afrekenen van cursussen.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Eenmalige basis SEO-optimalisatie voor zoekmachinevriendelijkheid.

Incl. ultra-overdrive pakket

€525,-

Betaal in 1 keer

+ extra bonus

Basis website met maximaal 5 pagina’s (Home, Over Ons, Contact, Diensten, Cursusaanbod).

Basis blog + blog overzicht.

GRATIS gebruik van LearnDash voor de eerste half jaar.

Webshopfunctionaliteit voor het afrekenen van cursussen.

Contactformulier voor eenvoudige interactie met de bezoekers.

Eenmalige basis SEO-optimalisatie voor zoekmachinevriendelijkheid.

Incl. ultra-overdrive pakket

€ 1499,-

Ultra-Overdrive Pakket

Meer dan alleen je website, maar ALLES wat je nog meer verlangt

  • Algemene voorwaarden en Privacy verklaring plaatsen wij gratis op de website.
  • Online basis WordPress training (t.w.v. € 97,-) . Dé manier om je website beter te leren kennen en wijzigingen aan te brengen. Life-time toegang.
  • Life-time toegang tot het Divi thema voor jouw nieuwe website. Inclusief bijbehorende update voor het Divi thema. T.w.v. € 249,-. Wil je dat wij jouw website met een ander thema maken, laat dat dan vooraf aan ons weten. Wij hebben uitgebreide kennis van elk thema.
  • Tools en tips van de experts om jouw website tot een succes te maken.
    T.w.v. meer dan € 1200,-. Bekijk alle trainingen hier: https://www.websiteremake.nl/online-zichtbaar-zijn/
  • 100% SEO-proof. Wij gunnen elke ondernemer een steengoede website, een website die door bezoekers, en belangrijker nog, nieuwe klanten gevonden zal worden. Daarom leveren wij elke website SEO-proof op.
  • Digitale website planner twv € 19,95
  • Elke website die wij bouwen? Een perfecte mix van UX en UI design. UX gaat over de gebruikerservaring; hoe het voelt. UI gaat over het uiterlijk; hoe het eruit ziet.

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.

Succesverhalen

Uitgeverij Noorderlicht

Professionele technische ondersteuning voor jouw online leeromgeving bij Noorderlicht.

Met het vullen en optimaliseren van het online leerplatform. Assisteren bij het uploaden van lesmateriaal, het instellen van interactieve elementen en het oplossen van technische problemen.
 

 

 Meer info

Thobien.nl

Thobien besloot dat het tijd was om haar website en online leeromgeving in professionele handen te laten maken, zodat zij zich volledig kon concentreren op haar bedrijf en doen waar ze echt van houdt. En dat is precies wat wij voor Thobien doen – haar online leeromgeving verzorgen, zodat zij kan stralen en haar bedrijf kan laten groeien. 

Meer info

Business trainingen

Ze konden wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van hun online leeromgeving, en wij hebben het voor ze gedaan. Nu kunnen ze vol vertrouwen vooruit, wetende dat hun online leerplatform professioneel is opgezet. Business Trainingen kan zich nu volledig richten op het bieden van waardevolle trainingen. 

 

 

 

 Meer info

Leven vanuit flow

Luc is spiritual life coach, schrijver en workshopgever, de mogelijkheid om zijn kennis en expertise op een gestructureerde en interactieve manier te delen. Met de basis online leeromgeving die wij hebben neergezet, kan Luc zijn online leeromgeving verder uitbreiden naar eigen wens.

Meer info