Welkom bij
Website Remake

Jouw Partner in Online Academies

Ben je op zoek naar een moeiteloze manier om je expertise te delen via een online cursus? Wil je een professionele online academie laten bouwen zonder je druk te maken over technische obstakels? Bij Website Remake begrijpen we dat jouw kennis waardevol is en willen we je helpen deze op een toegankelijke manier te delen. Met onze expertise in LearnDash en WordPress, zorgen we ervoor dat jouw online academie snel en tot in de puntjes wordt geregeld.

Je Online Academie Laten Bouwen in LearnDash

Het bouwen van een online academie kan een uitdaging zijn, vooral als je niet bekend bent met de technische aspecten. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het opzetten van je online cursus in LearnDash, een krachtige en gebruiksvriendelijke LMS (Learning Management System)

Een Online Academie Laten Bouwen door Website Remake

Lekker Persoonlijk

Bij Website Remake geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en passen ons aan jouw visie aan. Samen maken we jouw online academie uniek.

No-nonsenseaanpak

Geen onnodige complicaties. We houden het simpel en duidelijk, zodat je zonder technische hoofdbrekens je online cursus kunt aanbieden.

Expertise

Ons team van experts heeft ruime ervaring in het bouwen van online academies. We weten wat werkt en zorgen ervoor dat jouw academie een succes wordt.

Maak een Succes van Je Online Training

Bij Website Remake begrijpen we dat een succesvolle online academie meer is dan alleen de technische aspecten. We bieden ook ondersteuning op andere gebieden, zoals het verbeteren van je webshop en het optimaliseren van je online academie.

Verkoop Meer via de Webshop op Je Online Academie

We helpen je bij het implementeren van effectieve verkoopstrategieën, zodat je meer kunt verdienen met je online cursussen.

Ook Hulp bij de Andere Onderdelen van Je Online Academie

Van het ontwerpen van aantrekkelijke cursuspagina’s tot het opzetten van interactieve quizzen, we zijn er om je te begeleiden bij elk aspect van je online academie.

Alles voor Je Academie op 1 Plek

Bij Website Remake bieden we een alles-in-één oplossing voor je online academie. Van het ontwerp van je website tot het beheren van cursisten en het analyseren van prestaties, we hebben alles wat je nodig hebt op één plek.

Een Online Academie Laten Bouwen met WordPress en LearnDash

Onze specialiteit ligt in het gebruik van WordPress in combinatie met LearnDash. Met deze krachtige tools kunnen we een maatwerk online academie voor je creëren die zowel gebruiksvriendelijk als functioneel is.

Je Online Academie Laten Bouwen: Zo Pakken We Het Aan

Bij Website Remake nemen we een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat je online academie snel en efficiënt wordt gebouwd. We beginnen met een grondige analyse van je wensen en doelen en werken dan stap voor stap om een oplossing te creëren die aan al je behoeften voldoet.

De Mogelijkheden voor Jouw Online Academie

Bij Website Remake begrijpen we dat elke online academie uniek is. Daarom bieden we verschillende pakketten om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Basispakket – Vanaf € 1.850 ex. btw

Met ons basispakket krijg je een solide basis voor je online academie. Dit omvat de installatie van LearnDash, het ontwerp van je cursuspagina’s en basisfunctionaliteiten.

Compleetpakket+ – Vanaf € 4.950 ex. btw

Ons compleetpakket+ biedt een uitgebreide oplossing voor wie een volledig functionerende online academie wil. Dit omvat geavanceerde functies, maatwerkontwerp en uitgebreide ondersteuning.

Samen Maken We Jouw Online Academie Compleet

Bij Website Remake geloven we in samenwerking. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je online academie aan al je verwachtingen voldoet.

Veelgestelde Vragen over Het Laten Bouwen van Je Online Academie

We begrijpen dat je vragen kunt hebben over het laten bouwen van je online academie. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Complete Online Leeromgevingen – Veilig, Snel, Compleet, Responsive

Bij Website Remake zijn we gepassioneerd over het bouwen van complete online leeromgevingen waarmee jij jouw kennis zowel betaald als gratis kunt delen. Onze oplossingen zijn veilig, snel, compleet en responsive, zodat je cursisten een naadloze leerervaring hebben.

Online Leeromgeving Laten Maken

Met onze hulp kun je jouw kennis en ervaring toegankelijk maken via je eigen online cursus, training of workshop. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je kunt richten op het delen van je expertise.

Deel Jouw Kennis Via Een Eigen E-learning Online Leeromgeving

Of je nu een vakman, specialist, of vertegenwoordiger van een organisatie bent, we hebben oplossingen die aan je behoeften voldoen. We begrijpen dat jouw doelgroep uniek is en zullen een op maat gemaakte leeromgeving creëren.

Online Lesgeven en Online Leren

Onze oplossingen ondersteunen non-lineair en a-synchroon lesgeven en leren, zodat je cursisten op hun eigen tempo kunnen studeren.

Voor Wie Is Een Online Leeromgeving Geschikt?

Onze online leeromgevingen zijn geschikt voor:

  • Vakmensen & specialisten die hun expertise willen delen.
  • Educatieve organisaties die online cursussen willen aanbieden.
  • Commerciële bedrijven die hun klanten willen voorzien van waardevolle kennis.

Bekijk de Online Demo

Wil je onze oplossingen in actie zien? Bekijk onze online demo en ontdek de mogelijkheden van jouw e-learning online leeromgeving.

Mogelijkheden Van Jouw E-learning Online Leeromgeving*

Onze e-learning online leeromgevingen bieden tal van mogelijkheden, waaronder:

  • Integratie met WordPress voor flexibele contentbeheer.
  • E-commerce mogelijkheden om je cursussen te verkopen.
  • Kenmerken die zorgen voor een optimale leerervaring.
  • Uitstekende service en ondersteuning door ons team.

Wil je jouw expertise in een online leeromgeving gieten zonder technisch gedoe? Bij Website Remake nemen we de technische last van je schouders, zodat jij je kunt concentreren op het delen van je kennis. Bekijk hier de mogelijkheden voor het maken van je online training, online academie, of online leeromgeving. We staan klaar om je te helpen jouw online educatieve droom te verwezenlijken.

Je Eigen Online Training Beginnen?

Met onze volledig geautomatiseerde online leeromgeving heb jij totaal geen omkijken meer naar technische zaken. Laat ons de techniek beheren terwijl jij je richt op het creëren van waardevolle content.

Voor Een Professional, Door Een Professional

Onze diensten zijn ontworpen door professionals, voor professionals. We begrijpen wat er nodig is om een succesvolle online academie te bouwen.

Voorbeelden Zien?

Benieuwd naar wat er mogelijk is? Bekijk enkele voorbeelden van online academies die we hebben gebouwd om een idee te krijgen van wat we voor jou kunnen doen.

Pakketten & Tarieven

Ontdek onze pakketten en tarieven om te zien welke optie het beste bij jouw behoeften past. We bieden flexibele oplossingen voor elk budget.

In Gesprek om de Mogelijkheden te Bespreken

Laten we in gesprek gaan om de mogelijkheden voor jouw online academie te bespreken. Samen kunnen we jouw visie omzetten in een succesvolle online leerervaring.

Bij Website Remake staan we klaar om je te helpen bij het bouwen van een indrukwekkende online academie. We combineren technische expertise met een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat jouw kennis op de best mogelijke manier wordt gedeeld. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Dit is wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 31 recensies
Wim Vogelaar
Wim Vogelaar
11. April, 2024.
Mijn ervaring met Ilja van Website Remake voor de nieuwe branding en website van Effort IT was erg prettig. Van begin tot eind verliep de samenwerking soepel, en Ilja's inzet en professionaliteit hebben een website opgeleverd die onze verwachtingen overtrof. De nieuwe look en feel van de site sluiten perfect aan bij onze visie, en de positieve reacties stromen binnen. Een dikke aanrader voor iedereen die zijn online aanwezigheid naar een hoger niveau wil tillen!.
Joery
Joery
3. Januari, 2024.
Zeer professioneel en behulpzaam. snel antwoord op al mijn vragen.
Zumpolle BV
Zumpolle BV
12. December, 2023.
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Melanie Altena
Melanie Altena
5. December, 2023.
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Go Teambuilding
Go Teambuilding
24. Augustus, 2023.
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Remco
Remco
22. Februari, 2023.
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.

Contact

1 + 8 =