Contact opnemen

Direct een
offerte aanvragen

Vragen of advies nodig? Stuur in dan een bericht. Ik help je graag.

Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord.

Offerte aanvragen

7 + 1 =

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een goede website?

Maak je website onvergetelijk door gebruik te maken van het deskundige advies van Website Remake! Neem een kijkje op onze website. Ga naar de portfolio om te zien wat voor werk wij al geleverd hebben voor onze klanten.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn telefonisch en via de chat te bereiken:Ā 

 • Maandag 07:30 – 23:00 uur
 • Dinsdag 07:30 – 23:00 uur
 • Woensdag 07:30 – 23:00 uur
 • Donderdag 07:30 – 23:00 uur
 • Vrijdag 07:30 – 23:00 uur
 • Zaterdag 07:30 – 23:00 uur
 • Zondag gesloten
Hoe voeg ik inhoud toe aan mijn website?

Inhoud toevoegen aan je website kan bij ons niet eenvoudiger. We helpen en adviseren je over de beste manier om ons te sturen wat we van je verlangen en om het snel en gemakkelijk naar de website te laten uploaden. Met onze hulp is je website binnen no-time gevuld.

Wat zijn enkele veelgemaakte website fouten?

Een veelgemaakte fout is het laten maken van een website door familie, vrienden of collega’s. Dit kan leiden tot veel frustratie en stress, en slapeloze nachten. Laat je website door ons maken en wij zorgen ervoor dat de website:

 • Gebruiksvriendelijk is
 • Voldoet aan de pagespeed die Google verwacht
 • Responsive is
 • Voldoet aan de laatste SEO eissen die er zijn.
Hoe ontwerp je een website?

Het ontwerpen van een website kan een hele uitdaging zijn, vooral als je geen idee in je hoofd hebt van hoe je wilt dat hij eruit ziet. Om de perfecte website voor je te maken, bieden we drie website-ontwerpen waaruit je kunt kiezen in Figma.

Zodra je het ontwerp hebt gekozen dat het beste aan je behoeften en doelstellingen voldoet, gebruiken we dat als basis voor de hele website – we passen het aan en verfijnen het om er zeker van te zijn dat het er precies zo uitziet als je wilt en perfect functioneert voor je publiek.

Klanten aan het woord

Gebaseerd op 24 recensies
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
17. Januari, 2023.
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
17. Januari, 2023.
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
17. Januari, 2023.
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Robert
Robert
17. Januari, 2023.
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
29. Augustus, 2022.
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Jolien Visser
Jolien Visser
28. Augustus, 2022.
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Ellen Schenk
Ellen Schenk
20. April, 2022.
Ilja heeft mijn ideeƫn voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Bryan Slangen
Bryan Slangen
22. Maart, 2022.
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Thobien
Thobien
31. Januari, 2022.
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
John Robberts
John Robberts
30. November, 2021.
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.