fbpx

Website nodig

Wilt u meer klanten naar uw advocatenkantoor te krijgen? Om uw advocatenbedrijf winstgevender te maken, kunt u een razendsnelle maatwerk website lanceren. We weten dat u graag nieuwe klanten werft en uw klantenbestand laat groeien. Zonder professionele website is dat niet mogelijk. 

Wij zorgen voor een professioneel webdesign. Uw juridische website met perfectie in het ontwerp krijgt zichtbaarheid. U ontvangt meer telefoontjes en vragen van uw potentiële klanten en verslaat de websites van andere advocatenkantoren. Wij kunnen uw website toegankelijk maken voor meerdere doelgroepen.

Waarom een website

Uw potentiële klanten zoeken online naar juridische diensten. Om uw juridische bedrijf succesvol te maken, kunt u uw aanwezigheid op het web vestigen. Met onze jarenlange ervaring in webdesign kunt u uw autoriteit laten zien en meer verkeer naar uw advocatenkantoor krijgen, zowel online als offline. 

U kunt waardevolle content op uw website plaaten en uw bezoekers helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Marketingstrategie die werkt

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid uw wensen voor de nieuwe website. Op die manier kunnen wij het webdesign perfectioneren. 

Bovendien analyseren we de websites van uw concurrenten met betrekking tot juridische bedrijven. Zo slagen we erin om een betere website te bouwen.

Webdesign dat werkt

Wij zorgen voor: 

  • Eenvoudige navigatie – De bezoekers van uw juridische website kunnen eenvoudig door de interface navigeren. Elke webpaginatitel is bijvoorbeeld begrijpelijk voor bezoekers. We richten ons op alles, variërend van vervolgkeuzemenu’s tot subpagina’s.
  • Overzicht – Een sitemap verwijst naar een visuele kaart van uw webpagina’s. Het stelt zoekmachines in staat om uw site te crawlen. Omdat wij SEO-kennis heeft, zien we dit feit nooit over het hoofd.
  • Gemakkelijk te scrollen – Uw bezoekers vinden het nooit leuk om pagina’s langer te scrollen om de gewenste informatie te vinden. Daarom zijn we zeer voorzichtig met de lengte van webpagina’s.
  • Zoekfunctionaliteit –Wanneer uw bezoekers naar een bepaald ding zoeken, vinden ze het leuk om een zoekbalk te vinden. Onze webdesigners voegen een zoekfunctie toe aan uw juridische website. Het vergemakkelijkt het zoekproces van bezoekers.
  • Mobielvriendelijke interface –Meer dan 80% van de consumenten gebruikt graag smartphones om een zakelijke website te bezoeken. Wij maken de website van uw advocatenkantoor responsive. De interface past automatisch op elke schermgrootte.

Remake van de huidige website

Uw website kan complicaties hebben waardoor deze geen goede positie kan bereiken. Wij maken uw website zoekmachinevriendelijk door technische details te beheren. We moeten uw website controleren om de sterke en zwakke punten ervan te detecteren. Wij herontwerpen ook de site en bieden u de gewenste oplossing.

Huur daarom ons team van webdesignprofessionals in voor uw advocatenkantoor. Uw officiële website zal een hogere rang bereiken binnen Google.