fbpx

Nieuwe webshop nodig?

Netflix! 

Jouw eigen webshop ingericht op jouw ideale klant. Daar helpen wij jou graag mee. Ook laten wij je weten welke plug-ins het beste voor jouw werken. Zo is een betaal plug-in echt onmisbaar of wat denk je van een verzend plug-in of een koppeling met je administratie. Zo kun je heel veel automatiseren en hou je meer tijd over om aan je bedrijf te werken of een goede Netflix serrie te kijken ;).

netflix

Nederland en Belgie

Mensen kennis laten maken met jouw producten die niet in jouw regio wonen maar misschien in België of Duitsland. Dit is makkelijk te realiseren met een webshop. En daar helpen we je graag bij.

Tegenwoordig is bijna alles online te koop. Als je een product hebt, kun je het eenvoudig aan een grote markt verkopen. In de afgelopen twee decennia is online winkelen in populariteit toegenomen en zit het ingebakken in onze cultuur. In 2022 zullen er wereldwijd meer dan 2 miljard digitale shoppers zijn. Het feit dat klanten op elk moment van de dag online aankopen kunnen doen, draagt aanzienlijk bij aan de groeiende populariteit ervan.

Een webshop kan jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen! Wacht niet!

Een webshop is een zeer nuttig hulpmiddel voor iedereen die een bedrijf runt of een hobby hebt. Je kunt je producten verkopen aan een hele stad, land of zelfs de hele wereld: the sky is the limit! Tegenwoordig gebruiken meer dan een miljard mensen het internet en je kunt je producten sneller verkopen dan ooit tevoren. Je hebt op deze manier niet alleen een breder klantenbestand, maar je kunt ook gemakkelijker en goedkoper contact met je klanten opnemen. De online wereld ligt aan je voeten.

Vliegende start

We krijgen de kriebels van onduidelijkheden en vertragingen. Nadat de offerte is goedgekeurd, ontvang je een online intakeformulier. Zo weten we precies wat de wensen zijn voor jouw nieuwe webshop. Ook krijg je hier toegang tot de “start hier” training. Zo weet je precies hoe en welke informatie je van je nodig hebt om je webshop op te bouwen. In de training zijn ook handige (SEO) tips te vinden. Alles om je nieuwe webshop een vliegende start te geven.

Pagespeed

Wil je hoger in Google komen? Dan is pagespeed (pagina snelheid) een belangrijk onderdeel van de website. Er zijn twee handige tools om je pagespeed mee te meten. Scoor je een voldoende? Dan is Google daar erg blij mee en zul je hoger komen.

Maar nog belangrijker het is fijn voor je website bezoeker. Mensen haken af als het te lang duurt voordat een website geladen is. Ze gaan door naar de volgende website en de kans is natuurlijk best groot dat het de website van je concurent is. En dat is wat je juist niet wilt. 

Heb je niet je website door mij laten maken maar wil je wel graag een snelle website? Vraag dan een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken en om advies te krijgen.  

Waarom een webshop? 

Mensen kopen nu meer online dan ooit tevoren. Ja, je hebt het goed gehoord! Bovendien is het een ideale manier om nieuwe klanten te werven. En je bent niet meer aan je eigen regio gebonden. Je werkveld wordt zo vele malen groter. Wij proberen zoveel mogelijk voor je te optimaliseren zodat het verkoopproces geen tijd rovende klus hoeft te zijn.

Wil je een webshop? Bel ons vandaag nog!

Wij van Website remake willen dat jouw webshop een succes wordt. Maar dit gaat niet vanzelf, helaas. Wij geven je wel alle advies en handvaten om tot een mooie webshop te komen en geven je tips en tricks om meer bezoekers naar je website te krijgen. Je zult consistent moeten zijn en veel waarde delen op je webshop maar ook op social media. Ben je dat? Dan komen de bezoekers vanzelf naar je webshop toe.

0 Comments

Nog meer toffe en inspirerende blogs

PHP wat is het en waarom moet het up to date zijn?

PHP wat is het en waarom moet het up to date zijn?

PHPPHP is een open source programmeertaal die draait op een webserver. Het is een van de meest populaire talen voor developers.  Alle WordPress websites maken gebruik van PHP. PHP is een server-side script, wat betekent dat het op de webserver wordt uitgevoerd, in...

Trage website? Dan verlies je bezoekers!

Trage website? Dan verlies je bezoekers!

Wat is paginasnelheid? Paginasnelheid is de hoeveelheid tijd tussen de aanvraag van de browser om een pagina en het moment waarop de browser de verwerking en weergave van de inhoud heeft voltooid. Veel factoren beïnvloeden de snelheid van een bepaalde pagina,...

Organische groei

Organische groei

Niet adverterenWij zorgen ervoor dat jij meer bezoekers gaat krijgen op je website. Organische bezoekers betekend dat deze op jouw website zijn gekomen door een bepaald zoekwoord in te typen in Google en via het zoekresultaat op jouw website terecht komen. Waarom wil...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support