fbpx

Mijn eigen bedrijf was niet gelijk een droom met een happy ending.

De beste online leeromgeving in LearnDash laten bouwen.

Ik droomde van een eigen bedrijf. Iets wat op zich niet vanzelfsprekend is want ik kom helemaal niet uit een ondernemersgezin. Eindelijk alles op mijn eigen manier doen, met de fijnste klanten werken en vrij nemen op een moment dat ik daar zin in heb.

De realiteit was echter anders. Ik stapte iedere dag op de metro op weg naar mijn baan in loondienst. Een baan die mij stikongelukkig maakte, absoluut niet wat ik de rest van mijn leven wilde doen maar de druk van een hypotheek, een gezin en andere vaste lasten maakten dat ik toch nog lang voor de veiligheid koos en mijn droom steeds voor me uit schoof.

Engste en beste besluit ooit

Tot dat moment waarop ik een webinar volgde en erachter kwam dat mijn werkgeluk van invloed was op alle andere gebieden in mijn leven waardoor ik dacht ‘en nou ben ik er helemaal klaar mee’. Ik zegde mijn baan op, liet de veiligheid achter me en ging mijn droom achterna. Engste en beste besluit ooit.

In eerste instantie niet het meest succesvolle besluit ooit, het was niet gelijk een droom met een happy ending.
Ik was Virtual Assistant en was werkzaam op het gebied van online marketing. Alleen was de uitvoerende kant van de werkzaamheden niet waar ik gelukkig van werd.

Je kunt altijd opnieuw keuzes maken

Het sparren met ondernemers om ze laten groeien met hun bedrijf en ze echt stappen te laten zetten was hetgeen waar ik enthousiast van werd. Dus ben ik aan de slag gegaan als businesscoach. Dat is het fijne van het ondernemerschap, je kunt altijd opnieuw keuzes maken.

Na een half jaar had ik slechts 3 klanten, een minimale omzet, een gigantische deuk in mijn zelfvertrouwen en had ik geen idee meer hoe het verder moest. Vanwege het gebrek aan omzet dreigde ik bovendien mijn droom op te moeten geven en weer een baan in loondienst te moeten zoeken. Ik had het
gevoel dat ik gefaald had.

Ik word superblij van het doorgeven van mijn kennis

Toen realiseerde ik me dat ik het niet alleen kon en ben ik zelf hulp gaan vragen aan een coach. Ik leerde alles om de basis van mijn bedrijf te bouwen. Nu heb ik een waanzinnig bedrijf waarin ik zelf Virtual Assistants leer hoe zij ook een succesvol bedrijf kunnen bouwen. Ik word superblij van het doorgeven van mijn kennis, werk met de allerleukste klanten en het mooiste is, mijn werk voelt niet eens als werken.

Mijn droom is werkelijkheid geworden.


0 reacties

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Online leeromgeving

Online leeromgeving

Hallo leuke ondernemerIs het tijd voor jouw eigenonline leer platform Een online leeromgeving is dé manier om je kennis te delen met een groot publiek. Daarnaast maak je 1 keer een training die je daarna ontelbaar vaak kunt verkopen.Altijd lerenZelfontwikkeling is een...

Nieuwe webshop nodig?

Nieuwe webshop nodig?

Netflix! Jouw eigen webshop ingericht op jouw ideale klant. Daar helpen wij jou graag mee. Ook laten wij je weten welke plug-ins het beste voor jouw werken. Zo is een betaal plug-in echt onmisbaar of wat denk je van een verzend plug-in of een koppeling met je...

Waarom een website laten bouwen?

Waarom een website laten bouwen?

Unieke websiteEen professionele, responsive en mooie website valt direct op. En het is nodig om op te vallen in deze tijd. Waarom? Er staan zo ontzettend veel websites online, je zult je moeten onderscheiden van de concurrentie. Online zichtbaarheid begint met een...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support