Run with Floor’s Unieke Aanpak

Over Run with Floor: Een Holistische Benadering van Marathontraining

Bij Run with Floor draait alles om de unieke intuïtieve methode. Geen standaard trainingsschema’s, maar een op maat gemaakte benadering die rekening houdt met jouw leven, jouw lichaam en jouw geest. We geloven in luisteren naar je lichaam en het creëren van een harmonie tussen fysieke en mentale kracht.

Waarom run with Floor? De persoonlijke reis van Floor

Mijn eigen hardloopreis, doorspekt met uitdagingen, bracht me naar mijn eerste marathon en verder, zelfs naar ultramarathons. Na het breken van een enkel leerde ik écht naar mijn lichaam te luisteren. Met Run with Floor wil ik anderen laten zien dat ze deze kracht ook bezitten. Ik ben niet alleen jouw coach; ik ben jouw metgezel op de dag dat jij triomfeert over jouw marathon.

Voor wie?
Mijn klanten zijn avontuurlijke individuen die een marathon zien als een transformerende reis van zelfontdekking. Het gaat niet alleen om het bereiken van de finishlijn, maar ook om de ervaring en persoonlijke groei onderweg. We richten ons op intuïtief rennen, mindset-transformatie en samen de finish oversteken na maanden van training.

Wat te verwachten?
Bij Run with Floor draait het niet alleen om fysieke voorbereiding. De intuïtieve methode omvat tools zoals body scans en mindsettechnieken om de harmonie tussen lichaam en geest te bevorderen. We lopen samen, ik geef directe feedback en tips, en op de grote dag ren ik letterlijk naast je. Een unieke ervaring die je nergens anders vindt.

Plan een intake
Klaar om jouw hardloopdroom waar te maken? Bezoek mijn website en plan een intakegesprek in. Laten we samen op weg gaan naar jouw marathontriomf!

PS: Speciale dank aan Rob Sportfotografie voor de foto’s.

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Thobien Inner Healing

Thobien Inner Healing

In een wereld waarin vrouwen vaak het gevoel hebben alle ballen hoog te moeten houden, waar onvrede en boosheid soms diep verborgen liggen, biedt Thobien Inner Healing een transformerende reis aan. Thobien begeleidt vrouwen tussen de 45 en 65 jaar in hun persoonlijke...

Een veilige website

Een veilige website

In het huidige tijdperk van digitalisering is je online aanwezigheid van onschatbare waarde. Als eigenaar van een WordPress-website geniet je van het gemak en de kracht van een van 's werelds meest populaire content management systemen. Maar te midden van al die...

Continu Werken aan SEO

Continu Werken aan SEO

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een sterke online aanwezigheid voor bedrijven en individuen van onschatbare waarde geworden. Het hebben van een goed ontworpen website is niet alleen een visitekaartje voor je merk, maar ook een krachtig instrument om je...