Leer binnen no-time ontwerpen als een pro

Je eigen bedrijfs- of product video’s maken. Custom templates voor elk social media kanaal. En je kunt het allemaal zelf doen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn… Maar dat is het gelukkig niet. Canva heeft als doel om ontwerpen voor iedereen toegankelijk te maken. En het eenvoudig maakt om de gemaakte contact te publiceren. Ik kan je vertellen, dat is ze gelukt! IK ben dol op Canva, niet alleen zakelijk maar je kunt ze hebben miljoenen ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen voor een kinderfeestje.

Social media kanaal

Zoals je wellicht weet maakt elk social media kanaal gebruik van eigen formaten. Wil je het dus echt goed doen met je gemaakte content dan moet je zorgen dat ze voor elk kanaal geschikt zijn. En er zijn ook social media kanalen die gebruik maken van meerdere formaten. Denk hierbij aan Instagram. Berichten bij Instagram hebben een ander formaat dan de storries. Er zijn heel veel templates die je eenvoudig aan kunt passen naar je eigen huisstijl.

Canva heeft dit allemaal al voor je uitgezocht. Jij kiest in de zoekbalk het gewenste social media kanaal op en Canva heeft het al in de juiste formaten voor je klaar staan. Maar daar stoppen ze nog niet. Canva heeft miljoenen templates voor je gemaakt die heel eenvoudig aan te passen zijn. Ook is het mogelijk om je eigen templates te maken en op te slaan. Wel zo handig, zo hoef je niet elke keer weer opnieuw te starten.

Moet je nog een logo of een huisstijl ook dat ontwerp je zelf, makkelijk en eenvoudig binnen Canva. Zoals je merkt ben ik onwijs enthousiast over Canva. En ik heb al vele familieleden en vrienden wegwijs gemaakt binnen Canva.

Ken je het programma niet? Klik er dan eens een uurtje rond. Je hebt het echt zo onder de knie. Of volg een Canva training.

Heel veel plezier!

 

 

 

 

 

Nog meer toffe en inspirerende blogs

Handige tips om je website te versnellen

Handige tips om je website te versnellen

Een trage website kan ongelooflijk frustrerend zijn en je klanten kosten. Studies hebben aangetoond dat gebruikers verwachten dat een website in 2 seconden of minder laadt, en als het langer duurt dan dat, zullen ze de site waarschijnlijk helemaal verlaten. Als je een...

Altijd content met Jasper

Altijd content met Jasper

Als je een bedrijf hebt, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om achter je computer te gaan zitten, klaar om te werken... Het is tijd om een blog te schrijven of je Social media in te plannen. Maar dan... je hebt absoluut geen idee hebt waarover je moet schrijven....

PHP wat is het en waarom moet het up-to-date zijn?

PHP wat is het en waarom moet het up-to-date zijn?

PHPPHP is een open source programmeertaal die draait op een webserver. Het is een van de meest populaire talen voor developers.  Alle WordPress websites maken gebruik van PHP. PHP is een server-side script, wat betekent dat het op de webserver wordt uitgevoerd, in...

Onze diensten

 

Website

Webshop

Hosting & support