fbpx

Hallo leuke ondernemer

Service- en onderhouds- 
abonnementen 

Website remake begrijpt als geen ander dat je zorgeloos wilt ondernemen. Onderhoud aan je website of webshop is daarbij noodzakelijk. Wel zo prettig als je daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld als je je website wilt laten controleren of een onderhoud wilt plannen. Website remake heeft daarom verschillende service abonnementen. 

Snelle oplevering van jouw website

Wordpress websites

Onderhoud doen wij voor je

Adviseren doen wij graag

Geen omkijken meer naar

Bezig zijn met jouw bedrijf en doen waar jij gelukkig van wordt. Precies om die reden heb ik de abonnementen bedacht. Zodat jij je niet bezig hoeft te zijn mijn de wekelijkse updates en back-ups maken (als je dat al zo vaak doet ;)). Voor één vast bedrag in de maand. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ideaal!  

Nog geen klant.

Hebben wij jouw website niet gemaakt maar wil je wel graag dat wij het onderhoud voor je doen? Ik start dan met een 0 meting. De resultaten van de nulmeting zijn bepalend voor de opstartkosten van het onderhouds abonnement. Hierbij is het mogelijk om de opstartkosten gespreid te betalen in de eerste 12 maanden.

Heb je geen onderhoudsabonnement? Maar heb je wel wijzigingen die doorgevoerd moeten worden? Dan pakken wij die binnen 10 werkdagen voor je op (afhankelijk van de drukte). Hiervoor rekenen wij het uurtarief.