Het team

Heb je een vraag of advies nodig? Wij helpen je graag. 

Even voorstellen

Ilja

Hallo! Mijn naam is Ilja en ik ben eigenaar van Website remake. In het bouwen van websites kan ik veel creativiteit, enthousiasme en inspiratie kwijt. Ik heb inmiddels ook al heel wat website en webshops gebouwd. Ik vind het erg fijn om met mijn klanten mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen. ​Door mijn jarenlange ondernemers ervaring op verschillende vlakken kan ik ondernemers op diverse kennisgebieden goed adviseren. 

Jolien

Mijn naam is Jolien  Na mijn studie aan de Kunstacademie Artez in Arnhem ben ik voor mijzelf begonnen als fotograaf. Met fotografie kan ik mijn creatieve ei kwijt en kan ik tegelijkertijd anderen helpen hun bedrijf op de kaart te zetten. Het leukste aan fotograferen vind ik het contact met mensen en de interessante gesprekken die ontstaan. Dankzij mijn creatieve inzicht zijn mijn foto’s altijd uniek en passend bij het desbetreffende bedrijf.

Ilona

Mijn naam is Ilona en ik help jou graag aan een onderscheidende huisstijl welke doorgevoerd kan worden in je drukwerk, website en alle andere branding welke jij nodig hebt voor je bedrijf.

Buck & Sander

Wij zijn Sander en Buck.  Wij staan voor impact maken op jouw bedrijf. Dit doen wij met onze kennistrajecten waar jij zelf je marketing leert doen! Ook kunnen wij je hele social media beheer doen en zorgen dat jouw social media kanalen klanten gaan opleveren.

Geert-jan

Geert Jan

Het is mijn missie om internet zo effectief mogelijk in te zetten voor mijn klanten. Dit doe ik al meer dan 5 jaar met veel plezier. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in het mooie plaatsje Vaassen. Hobby’s van mij zijn de schietsport, Ronde Tafel activiteiten en bushcraften.

Snel een offerte?

UA-176843219-1