Onmisbare tools voor je bedrijf!

Je kunt niet zonder deze tools!

Soms moet je het jezelf makkelijk maken. Als ondernemer ben je al druk zat. Daarom heb ik deze handige tools voor je op een rij gezet. Neem even de tijd om ze door te nemen. Ze gaan je het echt makkelijker maken. Ik heb direct leuke kortingen of gratis proefperiodes voor je geregeld. Wel zo fijn:)

Administratie. Hiervoor gebruik ik zelf Moneybird. Een makkelijk systeem waardoor je heel eenvoudig je eigen administratie kunt doen. Van je BTW aangifte tot je offertes en inkoopfacturen.  Dit komt nog uitgebreid terug in de training.

Probeer het nu 120 dagen gratis! 

Webshop. Ben je van plan om ook een webshop te starten dan mag Mollie niet ontbreken. Je betaald alleen als een klant een aankoop bij je doet. Je hebt dus geen vaste kosten en dat is heel fijn.

Je kunt kiezen voor veel betaalmethodes, zoals Credit Card, iDeal, Klarna en nog veel meer.

Verzenden. Als jij een webshop hebt en bijvoorbeeld je DIY pakketten gaat versturen dan is MyParcel echt een uitkomst. Deze koppel je eenvoudig aan je webshop. En wederom betaal je alleen als je een pakket gaat versturen. Dus geen vast abonnements kosten. Als je MyParcel hebt gekoppeld aan je webshop dan is het met 1 druk op de knop om je label te printen.

Hallo!? Jep een nummer van de zaak kan ook wel heel handig zijn. En dat hoeft echt niet veel te kosten. Zelf zit ik bij Simyo. Simyo is eigenlijk van KPN en daarom is het bereik echt optimaal.

Ontvang € 10,- als je klant wordt. Gebruik dan wel de onderstaande knop.

Ontwerpen maken. Afbeeldingen, video’s en templates maken. Eigenlijk kun je niet zonder. En het werkt heel eenvoudig.

Tailwind. Wil jij op een makkelijke manier pins inplannen? Dan mag Tailwind niet ontbreken. Ontvang nu € 10,- en ontvang de eerste 100 geplande pins gratis!

Pin It on Pinterest

Share This
UA-176843219-1