fbpx

Hallo leuke ondernemer

Google Mijn
Bedrijf

Zorg dat klanten jouw goed en makkelijk kunnen vinden. 

Klaar voor om te groeien?

 

Optimaal en maximaal

Het opzetten en claimen van jouw Google Mijn Bedrijf is (GMB) voor elk bedrijf onmisbaar. Het opzetten en het claimen is eenvoudig zelf te doen. Maar het bijhouden van de pagina en zorgen dat je van elk onderdeel van GMB optimaal gebruik maakt is een ander verhaal.  

Zorg ervoor dat jouw klanten je goed kunnen vinden. Voorzie ze van de juiste informatie. 

Google Mijn Bedrijf

Per drie maanden opzegbaar.

Wat wij doen

Nóg beter gevonden worden op Google

Wij starten met het aanmaken van jouw Google Mijn Bedrijf. Heb je die al? Dan gaan wij deze optimaliseren. 

We bekijken de opties zoals bedrijfscategorie, contactgegevens en openingstijden. Hoewel het misschien heel eenvoudig lijkt, maken de meeste mensen de fout om een ​​verkeerde categorie te kiezen. Wij checken het allemaal. 

We uploaden foto’s in hoge resolutie om klanten een visueel beeld te geven van jouw bedrijf.

SEO-pakketten-google

Maandelijks

Als de basis goed is en daar zorgen wij voor. Dan gaan we maandelijks ook aan de slag met GMB. Wij maken 15 posts voor jou in 1 maand. 

Posts zijn handig wanneer een bedrijf een speciale  aanbieding of gewoon een bepaald product of dienst in de schijnwerpers wil zetten. Ook hier maken wij optimaal gebruik van. 

Service 

Toevoegen van het aanbod.  Sommige bedrijven passen niet in een bepaalde ‘categorie’ die op GMB wordt vermeld. Dit probleem kan worden opgelost door trefwoorden toe te voegen die relevant zijn voor het bedrijf in het veld voor de bedrijfsnaam. Dit is een goede manier om de producten of diensten te benadrukken die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. Consumenten die op zoek zijn naar deze producten of diensten zullen snel naar een dergelijke vermelding worden getrokken vanwege de extra functies op jouw goed geoptimaliseerde GMB-pagina.